Standbouw Evenementenhal Hardenberg

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Evenementenhal Hardenberg

Standbouw Evenementenhal Hardenberg. Gelegen in het centrum van Noordoost-Nederland is evenementenhal Hardenberg een centraal gelegen locatie, dichtbij grote steden als Enschede, Emmen en Zwolle. Het is een grootschalig evenementencomplex en regelmatig het toneel van zowel consumenten- als zakelijke beurzen, maar ook feesten, vergaderingen, congressen en andere evenementen. 

Het is een veelzijdige evenementenlocatie met jarenlange ervaring in events en 7 grote beurshallen tot hun beschikking. Sinds een aantal jaren is het overgenomen door Easyfairs en daarmee behoort de organisatie nu wereldwijd tot de top 20 locaties van beurs- en eventorganisators. 

Cialona Expo, uw standbouwpartner in Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg is dus regelmatig de locatie voor consumenten- en vakbeurzen. Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw en beursdeelnames voor de meest uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland, weten wij als geen ander wat er nodig is voor de perfecte beursbeleving. Eveneens is de centrale ligging van evenementenhal Hardenberg een interessante locatie voor zowel nationale als internationale beurzen, congressen en andere evenementen. 

Wij bieden onze klanten full service, wat betekend dat wij alles voor uw beursdeelname uit handen nemen. Van ontwerp tot technische uitwerking, productie en realisatie op locatie waar dan ook ter wereld.

DrieD-europort-beurs-standbouw-cialona-expo

Standbouw in Hardenberg

Cialona Expo is een standbouwer met jarenlange ervaring in de wereld van beurzen, standbouw en alles daaromheen. Wij zijn bekend met veel beurslocaties in Europa, waaronder ook Standbouw Evenementenhal Hardenberg. 

Ons team van designers, projectmanagers en standbouwers weten wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw doelgroep uw beursstand op de beursvloer niet voorbij zal lopen. 

Als full service standbouw organisatie, nemen wij uw complete project uit handen. Ons team heeft alle nodige expertise in huis om dit te doen en we vertellen u graag meer over onze werkwijze, contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Duurzame evenementenhal Hardenberg

Als organisatie zijn wij dagelijks bezig met de verduurzaming van onze eigen organisatie en daarmee ook de branche. Duurzaamheid staat erg hoog op ons prioriteitenlijstje en we doen er alles aan om hieraan bij te dragen. 

Zo vinden wij het goed om te vermelden dat ook beurslocaties hieraan meedenken. Evenementenhal Hardenberg doet dat. Zij zetten zich, samen met Easyfairs in voor onder andere: 

> Het verminderen van de milieu impact
> Ondersteuning bieden voor de overgang naar een duurzame economie 
> Bevorderen van innovaties 

Mitsubishi_interpack_standbouw_cialona_expo

Samenwerkingen om trots op te zijn