Standbouw Mecc Maastricht

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Mecc Maastricht

Standbouw Mecc Maastricht. Cialona Expo is als full service standbouwer wereldwijd actief, waaronder uiteraard ook in Nederland zelf. Bovendien zijn wij vaste standbouw partner bij onder andere het Mecc in Maastricht. Bent u exposant tijdens een internationale beurs of congres? Dan helpen wij u graag aan een passende beursstand, waarmee u indruk kunt maken op uw doelgroep. 

Als preferred supplier van Mecc Maastricht, bouwen wij al jaren beursstands in deze centraal gelegen event locatie. Het is dé plek waar beursdeelnemers hun kennis en kunde aan een internationaal publiek kunnen tonen. Die opvallende beursstand die gaat daar zeker bij helpen. Het deelnemen aan een beurs is een flinke investering, en daar wilt u iets voor terug. Samen bespreken we uw doelen en doelgroep voor de deelname aan de desbetreffende beurs. Onze ervaren stand designers geven hier passende invulling aan. 

24/7 de voortgang van het project inzien

Bij Cialona Expo staat u als klant centraal. Wij leggen de nadruk op de samenwerking met u, om zo een stand te realiseren die volledig naar wens is en waarmee uw team zich maximaal kan profileren. 

Exposeren op een internationaal evenement in het Mecc Maastricht, is een belangrijke aangelegenheid. Wij zorgen er voor dat dit op rolletjes verloopt. Een van onze projectmanagers wordt uw vaste contactpersoon en zal alles van begin tot eind organiseren. 

Om dit proces te versterken, krijgt u na akkoord op de offerte, van ons een persoonlijk dashboard in ons Cialona Client Portal, waar u 24/7 de voortgang van uw stand project(en) kunt inzien. Naast dat u de voortgang kunt zien, zijn hier ook documenten in te up-en downloaden en nog veel meer. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Logistiek en opslag

Zoals gezegd regelen wij het hele proces naar uw beursdeelname. Wij nemen alles van begin tot eind uit handen, waaronder ook logistiek en de opslag. Na de demontage van de beursstand op locatie Mecc Maastricht, neemt ons team de stand terug naar ons aangrenzend warehouse in Helmond. 

Hier wordt de stand vervolgens in zijn geheel gecheckt en opgeslagen voor een volgende beursdeelname. 

Wij vertellen u graag wat er bij Cialona Expo allemaal mogelijk is, contact u ons?

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”