Standbouw Den Bosch

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw in Den Bosch door Cialona Expo

Standbouw Den Bosch door Cialona Expo. Cialona Expo is een zeer ervaren standbouwer op steenworp afstand van Den Bosch. Wij zijn een full service standbouw organisatie, dat wil zeggen dat wij u alles uit handen nemen wat betreft uw beursdeelname. In ons vakkundig team zitten onder andere ontwerpers, werkvoorbereiders en standbouwers. Wij hebben alles in eigen huis, waardoor de communicatie snel en effectief is. Ook logistieke handling en opslag is hier letterlijk in-house. Wij verliezen uw stand niet uit het oog! 

Full Service Standbouwer 

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer, of one-stop-shop, die u door het beursdeelname proces heen helpt. Écht van A tot Z. Zo starten we na de briefing met het maken van een 3D design, zodat u alvast digitaal door uw stand kunt lopen. Als deze akkoord is, wordt het project overgedragen aan de projectmanager. uw vaste contactpersoon. Hij of zij zorgt ervoor dat alles wat is getekend, ook zo wordt uitgevoerd. De stand wordt uiteindelijk tot leven gebracht op locatie,  bijvoorbeeld de Brabanthallen in Den Bosch door ons standbouw team en na de beurs ook weer gedemonteerd. Vervolgens slaan we de beursstand op in ons warehouse, en bespreken we uw volgende beursdeelname. 

actemium-stand-wots2022

24/7 inzicht in uw standbouw project

Vanuit Cialona is er voor u een vast contactpersoon. Hij of zij ontfermt zich over uw beursdeelname Standbouw Den Bosch en zorgt ervoor dat het project soepel verloopt. Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. Top Toch?

Om dit proces te versterken, hebben wij een eigen Cialona Client Portal ontwikkeld. Hierin krijgt u een eigen dashboard, waarop u 24/7 inzicht heeft in de voortgang van uw project. 

Buiten dat, is er de mogelijkheid om documenten te up-en downloaden, acties te accorderen en deadlines te checken. 

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie met onze klanten effectief en helder is, en daar draagt ons Client Portal aan bij. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Trigger uw doelgroep

De designers van Cialona zullen ervoor zorgen dat uw product of dienst samen met uw beursdoel eruit springen in het ontwerp. Als geen ander kunnen wij ons inleven in uw visie, missie en doelstellingen om de beurs tot een succes te brengen. 

Het is een vaak kostbare en tijdrovende marketing tool, om deel te nemen aan een beurs. Maar wel een hele waardevolle! Dit zijn namelijk de momenten dat u echt contact kunt maken met uw doelgroep, face tot face. 

Wij zorgen ervoor dat zij u niet voorbij zullen lopen. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standdesign en standbouw Den Bosch. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk onze werkwijze hier. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen