Standbouwer Nederland

De Standbouwer uit Nederland

Standbouwer Nederland. En om specifieker te zijn, zijn wij een standbouwer uit het zuiden van Nederland, Helmond. Al tientallen jaren bouwen wij de meest opvallende en hoogwaardige beursstands voor onze klanten. Dit doen we op beurzen in binnen-en buitenland. Wij gaan waar onze klanten gaan, of dit nu in Las Vegas is, Keulen of Amsterdam

Wat goed is om te weten, is dat wij een full service organisatie zijn. Wij nemen echt van begin tot eind het standproject op ons, denk hierbij onder andere aan; een compleet 3D design, projectmanagement, productie en realisatie op locatie waar dan ook ter wereld. Wij blinken uit in het ontzorgen van onze klanten als het gaat om hun beursdeelname en doen alles met ons eigen team aan vakmensen. Wij hebben letterlijk alle expertise in huis om dit te doen. 

Hoe gaan wij te werk?

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer uit Nederland. Het werkt bij ons als volgt: na de briefing, waarin we onder andere de wensen, doelen en budgetten bespreken, gaat ons designteam aan de slag. Zij maken een concept en uiteindelijk een 3D standontwerp wat naadloos aansluit op de briefing. Zo een 3D standontwerp houdt in dat er vooraf al virtueel een rondje door de stand gelopen kan worden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! What you see, is what you get. 

Als dit design akkoord is, wordt het project overgedragen naar een van de projectmanagers. Hij of zij zorgt ervoor dat alles wat is besproken en ontworpen, ook op die manier wordt uitgevoerd. Als alle onderdelen vervaardigd zijn in ons aangrenzend atelier (waar u ten alle tijden welkom bent!), vervoeren we de stand naar locatie en wordt deze gemonteerd door ons standbouwteam. Na afloop van de beurs wordt deze door hetzelfde team weer gedemonteerd en opgeslagen in ons aangrenzend warehouse. Lees hier meer over onze werkwijze, of maak een afspraak, we vertellen u er graag alles over! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Voortgang stand Dashboard

 

Bij Cialona Expo standbouwer Nederland krijgt u een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Binnen dit portal kunt u 24/7 de voortgang van uw project(en) inzien, maar ook documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin u altijd kunt zien welke stappen zijn doorlopen en wat de status is.

 

Standbouwer Nederland

Als standbouwer Nederland focussen wij ons op de uitstraling, beleving en functionaliteiten van de beursstand. Maar dat niet alleen! Wij denken ook met u mee hoe uw organisatie alle doelen kan behalen, en daardoor een succesvolle beursdeelname zal hebben. 

Ook begrijpen we als geen ander wat een investering een beursdeelname is. Echter is het de beste manier om live in contact te zijn met een groot gedeelte van uw doelgroep. Deze kans mag u niet voorbij laten gaan, en moet u optimaal benutten. Wij helpen u met een unieke beursstand, om te zorgen dat uw doelgroep u niet voorbij loopt. Wij zorgen voor een succesvolle beursdeelname! Contact u ons?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neomounts_ise_fira_barcelona_stand_beursstand_cialona_expo