Standbouw Brabanthallen Den Bosch

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Brabanthallen Den Bosch

Of het nu gaat om consumentenevenementen of zakelijke beurzen; ook de verzorging van standbouw in de Brabanthallen in Den Bosch vormt voor Cialona Expo geen enkel probleem. Het complex in de Brabantse hoofdstad is een multifunctionele locatie voor verschillende soorten evenementen. De ontwerpers en bouwers van Cialona Expo kennen ook in de Bossche Brabanthallen perfect de weg om te zorgen dat uw stand met kop en schouders boven die van de rest zal uitsteken. Voor Standbouw Brabanthallen Den Bosch bent u aan het goede adres bij Cialona.

Cialona Expo, uw standbouwpartner voor allerlei soorten beurzen

De Brabanthallen in Den Bosch zijn vaak het decor voor beurzen waar winkelbedrijven graag hun producten tonen. Voor standbouw Brabanthallen Den Bosch kunt u ons dus altijd vrijblijvend bellen. Op alle beurzen waar Cialona Expo stands bouwt, zorgen we dat u met uw stand kunt excelleren. Wij zorgen dat materialen, kleuren en vormen worden doorgevoerd. Dit zorgt namelijk voor een herkenningseffect bij de klant waardoor, na bijvoorbeeld een voorgaande succesvolle kennismaking, het pad om zaken te doen dichtbij is. Cialona Expo regelt graag uw displays en ontfermt zich desgewenst over de volledige inrichting. Alles wordt met u afgestemd en de meeste bedrijven vinden het dan ook zeer prettig dat ze, elk jaar weer, de volledige inrichting en uitstraling over kunnen laten aan hetzelfde vertrouwde team van specialisten.

Direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen kan ook.

Quooker_stand_kbb_beurs_birmingham_cialona_expo_standbouw

Standbouw in Den Bosch

Cialona Expo is een professionele standbouwer met jarenlange ervaring op zak in de wereld van de standbouw, beurzen, evenementen en alles daaromheen. Wij zijn bekend met vele beurslocaties in Europa, waaronder ook de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. 

Ons team van designers, projectmanagers en standbouwers weten als geen ander wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw doelgroep de beursstand niet voorbij zal lopen. 

Als full service standbouworganisatie, nemen wij het volledige proces uit handen. Wij hebben alle expertise in huis om dit te doen en vertellen u graag meer over onze werkwijze. Contact u ons?

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Modulair en maatwerk standbouw

Als u op zoek bent naar een modulaire stand voor standbouw Brabanthallen Den Bosch, ook dan bent u bij Cialona Expo aan het juiste adres. De inzetbaarheid van ons modulaire systeem kent geen grenzen en er wordt altijd rekening gehouden met het doel en de uitstraling die u wenst. 

Neem vooral contact met ons op, dan laten we zien wat we kunnen! 

 

standbouw_beursstand_spirotech_vsk_cialona_expo_standbouwer

Samenwerkingen om trots op te zijn