Standbouwer Den Bosch

Standbouwer Den Bosch Cialona Expo

Standbouwer Den Bosch. Cialona Expo is een full service standbouwer uit Helmond, onder de rook van Den Bosch. Al jaren bouwen wij de meest unieke beursstands voor onze klanten in binnen- en buitenland. Onze specialiteit ligt in het creëren van unieke standbouw en beursbelevingen en wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een beursdeelname en het ontwikkelen van een beursstand. 

Hiervoor hebben wij alle nodige expertise letterlijk in eigen huis. Met een ervaren team, waarvan iedereen thuis is in de wereld van beurzen en standbouw, weten wij hoe bezoekers zich bewegen op een beurs en wat hen doet besluiten een stand te bezoeken. samen gaan we ervoor zorgen dat u het maximale uit uw beursdeelname haalt! 

Full Service Standbouwer ook in s' Hertogenbosch

 

Wij zijn een full service standbouwer. Dat betekend dat wij het standbouw project van begin tot eind op ons nemen. Ons team blinkt uit in ontwerp, productie, montage en demontage van uw beursstand en doen dit alles in eigen beheer met onze eigen mensen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. 

Als geen ander weten wij wat een investering het kan zijn om deel te nemen aan een beurs. Dit is het moment waarop u live in contact kunt zijn met uw doelgroep en dat moet niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij zal lopen, u zal het gesprek van de beurs worden. Een passende maar opvallende beursstand, die aansluit bij uw organisatie, beursdoelen en doelgroep. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Dashboard Cialona Client Portal

 

U krijgt een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Hier kunt u met name de voortgang van het standbouw project ten alle tijden inzien. Maar ook kunt u hierin documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u nodig hebben. 

 

Standbouwer Den Bosch en ver daarbuiten

Standbouwer Den Bosch. Onze samenwerking begint misschien in De Brabanthallen in Den Bosch maar rijkt verder dan dat. Wij zijn een standbouwer die internationaal actief is en bouwen beursstands in Europa en ver daarbuiten. De ene maand een beurs in s’ Hertogenbosch, daarna in Frankfurt of Barcelona? Wij gaan waar u gaat en zorgen ervoor dat de kwaliteit gelijkt blijft. 

Team Cialona Expo staat achter elke stand die wij ontwerpen en realiseren. Uw stand is immers ook ons visitekaartje op de beurs. Heeft u de beursplanning al rond voor aankomende periode? Wij komen graag kennismaken om met u te sparren over de invulling van de beursdeelnames. Contact u ons? 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

ring-beursstand-vtwonen-beurs-cialona