Standbouw Evenementenhal Gorinchem

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Evenementenhal Gorinchem

Of het nu gaat om consumentenevenementen of zakelijke beurzen; ook de verzorging van standbouw in Evenementenhal Gorinchem vormt voor Cialona Expo geen enkel probleem. Evenementenhal Gorinchem is een moderne en veelzijdige evenementenlocatie gelegen in Gorinchem, Zuid-Holland. 

Deze toonaangevende locatie is een perfecte locatie voor evenementen, beurzen, congressen en andere bijeenkomsten. Met een oppervlakte van ruim 20 duizend vierkante meter, biedt de evenementenhal voldoende ruimte voor grootschalige events. Niet geheel onbelangrijk zijn de moderne faciliteiten en voorzieningen die aanwezig zijn, om zo te kunnen voldoen aan de wensen van exposanten, bezoekers en organisatoren. 

Cialona Expo, uw standbouwpartner in Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem is regelmatig de locatie voor beurzen. Met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw en beursdeelnames voor de meest uiteenlopende klanten in binnen- en buitenland, weten wij als geen ander wat er nodig is voor de perfecte beursbeleving, Eveneens is de centrale ligging van evenementenhal Gorinchem maakt het een interessante locatie voor zowel internationale als nationale events. 

Wij bieden onze klanten full service, wat betekend dat wij alles voor uw beursdeelname uit handen nemen. Van ontwerp tot technische uitwerking, productie en realisatie op locatie waar dan ook ter wereld, nemen wij u uit handen. 

Cialona Expo; uw one-stop-shop

Laat Cialona Expo uw uitstraling verzorgen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Standontwerp en standbouw
  • Modulaire stands
  • Winkelinrichting
  • Showroominrichting
  • Experience Centers
  • Product displays
 

Het creatieve team van Cialona Expo denkt met u mee en weet gegarandeerd voor elk evenement of wens wel een aantal ideeën en oplossingen te bedenken.  Zoekt u een partner voor standbouw Brabanthallen Den Bosch? Bel Cialona Expo en laat u verrassen door onze ideeën!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Duurzame event locatie Gorinchem

Als organisatie zijn wij dagelijks bezig met de verduurzaming van onze eigen organisatie en daarmee ook de branche. Duurzaamheid staat erg hoog op ons prioriteitenlijstje en we doen er alles aan om hieraan bij te dragen. 

Zo vinden wij het belangrijk dat ook beurslocaties hieraan meedenken. Evenementenhal Gorinchem doet dat. Zij zetten zich, samen met Easyfairs in voor onder andere: 

> Het verminderen van de milieu impact
> Ondersteuning bieden voor de overgang naar een duurzame economie 
> Bevorderen van innovaties 

Klantervaringen

Samenwerkingen om trots op te zijn