Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Messe Stuttgart


juni 2024

The Battery Show

18 juni - 20 juni

The Battery Show 2024. In juni 2024 vindt de Battery Show weer plaats in Stuttgart, Duitsland. The Battery Show biedt een wereldwijd platform om de vooruitgang van grootschalige geavanceerde batterijen tentoon te stellen en te demonsteren. Denk hierbij aan batterijen voor bijvoorbeeld elektrische voertuigen, netwerkondersteuning en verbeteringen van alternatieve energie. Deze beurs benadrukt de innovatie in de hele toeleveringsketen van de branche. De ontwikkelingen die hier gedeeld worden, zijn op het gebied van grondstoffen tot en met batterijpakketsystemen. Werkzaam in…

Find out more »

december 2024

Foam Expo Europe

3 december - 5 december

Foam Expo Europe. Europa's grootste vakbeurs en conferentie met de focus op technische schuimproducten en de productie ervan. Dit is voor spelers in de schuimindustrie de plek om in contact te komen met elkaar en hier de nieuwste technologieën en ideeën te zien. Als exposant aanwezig tijdens de volgende editie van de Foam Expo Europe? Cialona Expo, met jarenlange standbouw ervaring én ervaring op de Foam Expo Europe, helpt u graag aan een passende beursstand.

Find out more »

maart 2025

Fastener Fair Global

25/03/2025 - 27/03/2025

Fastener Fair Global 2025 in Stuttgart. Showcase your latest developments and systems from all areas of fastener and fixing tech at the Fastener Fair in Stuttgart this year.

Find out more »
+ Exporteer Evenementen