Standbouw Schijndel

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Schijndel door Cialona Expo

Standbouw Schijndel door Cialona Expo. Cialona Expo is een zeer ervaren standbouwer op steenworp afstand van Schijndel. Wij zijn een full service standbouw organisatie, dat wil zeggen dat wij u alles uit handen nemen wat betreft uw beursdeelname. Alle expertise voor een voor een memorabele beursdeelname hebben wij letterlijk in huis. In ons ervaren team zitten onder andere stand designers, werkvoorbereiders en uiteraard standbouwers. Ook logistieke handling en de opslag doen wij in eigen beheer. Wij verliezen uw beursstand geen moment uit het oog! 

Full Service Standbouwer 

Zoals gezegd, nemen wij graag uw standbouw project uit handen. Wij bieden full service en helpen u van begin tot eind met de beursdeelname. Zo starten we na de briefing met het maken van een compleet concept met 3D design. Dit design is zo gemaakt, dat u alvast virtueel door uw stand kunt heenlopen. Als deze akkoord is, wordt het project overgedragen naar een van onze projectmanagers. Hij of zij zorgt ervoor dat alles wat is besproken en ontworpen, ook op die manier wordt uitgevoerd. Uiteindelijk komt ons standbouwteam uw beursstand op locatie monteren en na afloop ook weer demonteren. Vervolgens slaan we uw stand op in ons aangrenzend warehouse en bespreken we uw volgende beursdeelname. 

24/7 inzicht in uw standbouw project

Na de ontwerpfase neemt een van onze projectmanagers het over. Hij of zij ontfermt zich over het project en zorgt ervoor dat uw beursdeelname standbouw Schijndel soepel verloopt. 

Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. Top toch? 

Om dit proces te versterken, hebben wij een eigen portal, het Cialona Client Portal ontwikkeld. Hierin krijgt u een gepersonaliseerd dashboard, waar u 24/7 de voortgang van uw project kunt inzien. 

Daarnaast is het ook mogelijk om hierin documenten te accorderen en bestanden te up- en downloaden. 

Wij vinden het belangrijk dat alle communicatie, zowel intern als met onze opdrachtgevers en partners helder is en soepel verloopt. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Internationale Standbouw

Onze samenwerking kan starten hier in Helmond, in de buurt van Schijndel, maar zich internationaal voortzetten. Wellicht is uw doelgroep veel interessanter buiten Nederland. 

En dat is voor ons geen enkel probleem, wij hebben veel internationale ervaring, vaste partners en zijn bekend in veel beurslocaties over de hele wereld. Neemt u contact met ons op? Dan kijken we samen naar uw wensen en doelen voor de aankomende beursdeelnames. Tot snel! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen