Cialona Expo: Dé full service standbouwer in Nederland

Al ruim 50 jaar werkzaam als standbouwer Nederland én ver daarbuiten

Standbouwer Nederland. Op het gebied van standbouw Nederland blinken wij uit in zowel ontwerp, als de montage en demontage van uw beursstand. Ons professionele team van standbouwers bouwen jouw stand precies op volgens afgesproken tekening. Wij nemen u mee door het hele proces, van eerste briefing tot ontwerp, realisatie en het opslaan van de stand. Door ruim 50 jaar ervaring in het standbouw vak, weet ons team precies wat nodig is voor een perfecte beursdeelname, wat zorgt voor een soepel proces van begin tot eind.

Standbouw als middelpunt van de aandacht

Omdat wij de standbouw van uw beursdeelname verzorgen, kunt u bezig zijn met de invulling van de marketinguitingen en directe communicatie met uw (potentiële) klanten op de beurs. Door een goede briefing en duidelijke 3D visualisatie van uw stand, zorgen we ervoor dat deze aan alle gestelde wensen en eisen voldoet. Die unieke stand, die komt er. Maar tijdens de beurs, is het aan u. Uiteraard willen wij meedenken aan ludieke items en leuke marketingacties, het is namelijk belangrijk dat u een  blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouwer Nederland, services van a tot z

Wij nemen u alles graag uit handen, en zorgen ervoor dat uw stand ten alle tijden in lijn is met de identiteit, huisstijl en tone of voice van uw organisatie. Wij denken in alles rondom uw beursdeelname met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Zelf houden wij ook van korte, snelle communicatielijnen en hebben daarom het Cialona Client Portal in het leven geroepen.

Het Client Portal is een portal waar u als klant een eigen dashboard hebt met een overzicht van alle stappen die moeten worden doorlopen. Zo weet iedereen op welke datum er wat moet gebeuren. Bovendien worden er hierbinnen ook dingen geaccordeerd en opgeslagen, dus is alles hier op een centraal punt gemakkelijk terug te vinden.

Standbouw als toegevoegde waarde voor uw organisatie

Uiteraard focussen wij ons op de uitstraling van de stand, maar daarnaast denken wij ook mee in hoe u een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. U staat tenslotte niet voor niets op de beurs. We brainstormen dus graag met jullie om tot een gaaf eindconcept te komen voor de beursdeelname. Zo halen we samen het beste uit uw bedrijf en het beste uit iedere beurs. Neemt u contact met ons op? We komen graag bij u langs voor een kennismaking. Standbouw Nederland door Cialona Expo. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten