De E-World beurs

De E-World beurs is een jaarlijks terugkerende beurs in Essen waar de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van energie en digitalisering worden samengebracht. Het gaat hier om het ontdekken van de toekomst van energie.

Deelnemen aan E-World

Op de E-World staat een breed scala aan beursdeelnemers die ieder hun eigen producten, diensten en oplossingen presenteren aan alle bezoekers. Dit gaat van slimme energienetwerken tot duurzame energiebronnen, de E-World is een beurs waarbij de bezoeker wordt ondergedompeld in de wereld van energie innovatie en trends.

Een belangrijke reden voor spelers uit de branche om aanwezig te zijn op deze beurs, is de kans om te netwerken. De beurs trekt namelijk professionals uit de energie-industrie van over de hele wereld.

Het is een uitgelezen kans om waardevolle contacten te leggen, partnerschappen aan te gaan en zakelijke kansen te ontdekken. Door de beursorganisatie worden ook netwerkmogelijkheden georganiseerd.  

Digitalisering

Ook binnen de energie-industrie is digitalisering een stevige trend en hierdoor een belangrijk thema. Op de E-World beurs kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste technologieën en oplossingen die deze energietransitie ondersteunen. Van slimme energiemanagementsystemen tot kunstmatige intelligentie, het er barst van de innovaties.

Eworld_afs_cialonaexpo_standbouw

Standbouw en E-World

Elk jaar is deze beurs weer een inspirerend event met innovatieve exposanten en inspirerende lezingen en seminars. Het is een must-visit voor professionals uit de energie-industrie. Bent u er daar een van?

Cialona Expo voelt zich als standbouwer al jaren thuis op de E-World in Messe Essen. Wij hebben alle expertise en ervaring in huis om uw merkverhaal tot leven te brengen. Met oog voor detail, hoogwaardige materialen en een focus op duurzaamheid, zorgen we ervoor dat uw stand opvalt op de beursvloer.

Wilt u meer weten over de E-World beurs en hoe Cialona Expo u kan helpen om een onvergetelijke indruk achter te laten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact ons voor alle mogelijkheden