De kracht van multimedia tijdens een beursdeelname

Natuurlijk wilt u dat uw beursstand opvalt tussen alle andere exposanten. In het huidige internettijdperk is dat super belangrijk omdat beurzen steeds meer fysieke ontmoetingsplaatsen worden voor bedrijven. Opvallen kan op ontzettend veel manieren. Natuurlijk is het design van groot belang, dat weten we als geen ander en daar we ook heel goed in maar dat is weer een ander verhaal ?….. nu willen we graag het inzetten van multimedia voor u uitlichten.

Hoeveel mogelijkheden zijn er wel niet? Nou, best veel. Denk bijvoorbeeld aan projectie, groot formaat (led)schermen, touchscreens, een social media wall, een interactieve scanner. Eén ding is zeker, door middel van beeld en geluid zorgt u ervoor dat wat u wilt uitstralen met uw stand, kracht wordt bijgezet.

De stand van Huntsman is hier een prachtig voorbeeld van. In het bijgaande filmpje ziet u hoe multimedia op deze stand is ingezet. De interactieve scanner bijvoorbeeld laat meer zien over een product dat, op zich, weinig tot de verbeelding spreekt maar dankzij de scanner meteen laat zien waarvoor dit product gebruikt wordt.
En, ook niet onbelangrijk, het triggerde beursbezoekers om een kijkje te komen nemen.

Interactieve tafel

Ook zie je in dit filmpje de interactieve tafel. De bezoeker legt daar een product op en de tafel komt tot leven door middel van projectiebeelden en geluid met als doel snel de informatie te bemachtigen waarnaar je op zoek bent. We merken dat er steeds meer vraag is naar deze tafel, een leuke ontwikkeling!
Daarom zijn wij ook continu op zoek naar nog meer originele presentatietechnieken en blijven onszelf daarin ontwikkelen.

Hulp nodig bij het inzetten van multimedia op uw beursstand? Of kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn met betrekking tot uw beursstand? Laat het ons weten!

De kracht van multimedia op uw beursstand