Duizendpoot aan het woord: Rob van Midden, operationeel manager

Soms heb je binnen een bedrijf van die functies waarvan je denkt: welke naam gaan we hieraan geven zodat deze alle lading dekt? Bij Cialona kozen we voor operationeel manager.
Maar wat houdt deze functie nou precies in? Tijd voor een gesprekje met Rob van Midden, inderdaad, onze operationeel manager.

Rob werkt als sinds 2002 bij Cialona en inmiddels zijn er geen geheimen meer voor hem als het gaat om logistiek, planning, inkoop, gebouwbeheer en nog veel meer. We vroegen hem naar zijn belangrijkste taken als operationeel manager: “ik zie mezelf als de spil tussen directie en mijn collega’s van logistiek, productieatelier, projectmanagers en werkvoorbereiders. Ik zorg voor de projectplanning, de capaciteitsplanning van ons productieatelier, de ingehuurde ZZP’ers en het wagenpark. Daarnaast verzorg ik de inkoop van materialen en doe ik een stukje HRM.

Is er, bij zo’n veelzijdige baan, een specifiek aspect waar je passie ligt?

“Nee, juist de veelzijdigheid is top! Het van A tot Z alles regelen voor een beurspresentatie is geweldig. Ik haal veel voldoening uit mijn job, zeker natuurlijk als alles goed verloopt, het product top wordt afgeleverd met een tevreden klant als resultaat.
Naast dat ik natuurlijk veel op kantoor ben, probeer ik ook vaak op een beurs aanwezig te zijn; klantencontact is belangrijk en tevens harstikke leerzaam en nuttig.

Kortom:  Ik vind het een heerlijke job. Ik ben nu al 16 jaar werkzaam bij Cialona en dat komt omdat ik me hier thuis voel. Elke dag is anders en uitdagend en ik heb een superleuk team van collega’s. En teamwork, daar gaat het om!