Vakbeurzen 2023

Vakbeurzen 2023. Het is goed om te weten welke beurzen er dit jaar allemaal plaats gaan vinden, zowel nationaal als internationaal.

Bevind uw organisatie zich in een bepaalde branche, dan is het aan te raden om de websites van relevante branche-organisaties te volgen voor updates rondom interessante vakbeurzen in 2023.

De meeste vakbeurzen keren regelmatig terug. Dit is vaak jaarlijks of om het jaar, maar kan ook minder vaak plaatsvinden. De grootte van de beurs en locatie van uw organisatie en doelgroep, speelt allemaal mee in de relevantie van de vakbeurs voor uw organisatie.

De vakbeurzen 2023 agenda

In onze beursagenda hier op de website, heeft u een overzicht van veel beurzen die gaan plaatsvinden de aankomende periode.

Is er een beurs waar u aan deelneemt, die niet in deze lijst is opgenomen, wil dat niet zeggen dat we daar niet gaan bouwen. Ons team staat altijd open voor een mooi nieuw standbouw project!

Het bepalen van een interessante vakbeurs

Het bepalen van een interessante vakbeurs voor uw organisatie, is een belangrijke factor, samen met de planning, het doel van deelname en uw budget. Daarbovenop komt nog dat het van belang is om te werken met een professioneel standbouwbedrijf zoals Cialona Expo, met veel ervaring in de industrie.

Wij zijn thuis in veel beurslocaties en weten wat er nodig is om indruk te kunnen maken op uw doelgroep tijdens de beurs. Een vakbeurs is hét moment om in live contact te komen met uw doelgroep en zij moeten uw beursstand niet voorbij lopen. Wij helpen u van begin tot eind. Dat betekend dat wij een eigen ontwerpteam hebben, werkvoorbereiders, een eigen atelier en uiteraard een team van standbouwers die uw stand tot leven gaan brengen op de beurs.

Staat u open voor een vrijblijvende kennismaking? We lopen graag samen door de vakbeurzen van 2023 en uw plannen!  Contact ons!