Een eerste indruk maak je maar één keer

cialonaexpologo

Regisseur van Belevingen

Een eerste indruk maak je maar één keer

Regisseur van belevingen

(Inter) nationaal

Wij realiseren stands in binnen- en buitenland.

Full service

Het proces nemen we van A tot z op ons.

Client portal

24/7 inzicht in de voortgang van uw project.

3D designs

Vooraf virtueel door uw stand lopen.

(inter) nationaal

Onze organisatie heeft al vele jaren ruime ervaring met het ontwikkelen van stands voor verschillende branches in binnen- en buitenland.

full service

Wij zijn een full service organisatie en nemen het proces van a tot z op ons. Veel doen we inhouse of met vaste partners en kunnen daardoor snel schakelen.

toegang client portal

24/7 inzicht in de voortgang van het project, maar ook afspraken, designs en andere documenten zijn hierin terug te vinden.

3D visualisatie

Na de briefing en conceptfase, werkt ons designteam elk project uit in een 3D ontwerp waar we samen virtueel doorheen kunnen lopen.

Regisseur van Belevingen

eilandstand_vandenban_thetire_cialonaexpo

Standbouw

Uw stand is het visitekaartje van uw bedrijf. Onze creatieve beursconcepten zijn ontworpen om de juiste boodschap en beleving over te brengen aan uw doelgroep. We realiseren beursstands wereldwijd en ontzorgen van A tot Z!

Interieurs

Een professionele uitstraling van uw kantoor voor een optimale werksfeer of een uitdagend Experience Center om (potentiële) klanten te binden. Onze unieke interieurconcepten dragen bij aan uw doelstelling en succes!

Cialona Expo

Bij Cialona hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van creatieve beursstands en interieurs. Als regisseur van beleving is ons doel klanten te verrassen met onderscheidende concepten die bol staan van merkbeleving.

We ontzorgen onze klanten door het hele traject van ontwerp tot aan de realisatie van A tot Z uit handen te nemen. Dit doen we in Nederland, Europa en ver daarbuiten.

Toewijding
0 %
Jaar ervaring
0

Klantervaringen

Benieuwd wat Cialona Expo voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.