Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Logistica

08/11/2022 - 10/11/2022

Logistica 2022 vindt plaats van 8 tot 10 november 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht. Logistica is al jarenlang de vakbeurs in Nederland op het gebied van Material Handling en Intern Transport. Er zijn gedurende deze beurs overal veel seminars, live demonstraties van allerlei innovaties en trends en veel informatieve tours. Jaarlijks trekt de Logistica veel exposanten en beursbezoekers en blijft zo groeien in aandacht.

Logistica komt in 2022 met een nieuw beursconcept, waardoor het een nog mooier netwerkevent wordt met meer innovaties en aanstormende trends. Tegelijk met deze beurs, vindt ook de ICT & Logistiek beurs plaats. Op deze beurs kun je de ICT oplossingen vinden die nodig zijn om alle logistieke processen zo efficiënt mogelijk in te richten en uit te voeren. Een bezoek aan deze beurs is dus een bezoek aan een enorm uitgebreid overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Ben je van plan deel te nemen aan Logistica 2022 in Jaarbeurs Utrecht, maar beschik je nog niet over een passende stand? Contact ons eens voor de mogelijkheden!

Gegevens

Begin:
08/11/2022
Einde:
10/11/2022
Evenement Categorie:
Site:
https://www.jaarbeurs.nl/agenda/logistica