Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Logistica

5 november - 7 november

Logistica 2024 vindt plaats van 5 tot 7 november 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Logistica is al jarenlang de vakbeurs in Nederland op het gebied van Material Handling en Intern Transport. Er zijn gedurende deze beurs overal veel seminars, live demonstraties van allerlei innovaties en trends en veel informatieve tours. Jaarlijks trekt de Logistica veel exposanten en beursbezoekers en blijft zo groeien in aandacht.

Logistica komt in 2024 met een nieuw beursconcept, waardoor het een nog mooier netwerkevent wordt met meer innovaties en aanstormende trends. Tegelijk met deze beurs, vindt ook de ICT & Logistiek beurs plaats. Op deze beurs kun je de ICT oplossingen vinden die nodig zijn om alle logistieke processen zo efficiënt mogelijk in te richten en uit te voeren. Een bezoek aan deze beurs is dus een bezoek aan een enorm uitgebreid overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Ben je van plan deel te nemen aan Logistica 2024 in Jaarbeurs Utrecht, maar beschik je nog niet over een passende stand? Contact ons eens voor de mogelijkheden!

Gegevens

Begin:
5 november
Einde:
7 november
Evenement Categorie:
Site:
https://www.logistica-next.nl/