Uniek Experience Center

Een Experience Center is dé plek om (potentiële) klanten persoonlijk kennis te laten maken met uw bedrijf. Hierbinnen worden zij meegenomen op een persoonlijke reis vol belevingen langs uw oplossingen, producten en diensten. Cialona Expo is gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve concepten voor een unieke klantreis. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en verzorgen we het traject van eerste idee tot de fysieke oplevering.

Previous slide
Next slide

Van A tot Z

Met jarenlange ervaring in de wereld van standbouw en interieurbouw, weten we als geen ander de juiste merkbeleving te creëren voor uw klanten. We ontwerpen een Experience Center dat het beste past bij uw bedrijf en uitstraling.

Hierbij ontwerpen we desgewenst onderdelen die voor zowel het Experience Center als op toekomstige beursstands gebruikt kunnen worden. Dit doen we om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de middelen.

We starten met een briefing gesprek om uw wensen en doelgroep in kaart te brengen. Vervolgens presenteren we ons concept met een 3D ontwerp van de ruimte met een duidelijke prijs specificatie. De productie van de onderdelen en de realisatie van het Experience Center wordt volledig door Cialona Expo verzorgd.

Project uitgelicht

Waarom nu een Experience Center?

In het digitale tijdperk waar we 24/7 online bereikbaar zijn, is het des te belangrijker (potentiële) klanten mee te nemen in een tastbare klantreis.

Momenteel is het niet of zeer beperkt mogelijk deel te nemen aan beurzen of evenementen. Hierdoor stijgt de vraag naar het faciliteren van deze beleving binnen de eigen mogelijkheden.

Binnen Experience Centers kunnen er op eigen tijden bezoekers worden ontvangen en bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarnaast kan er goed rekening worden gehouden met maatregelen benodigd voor de 1,5 meter samenleving.

Previous slide
Next slide
interactiviteit_briefing_beursstand_standbriefing

Audiovisuele middelen

Bij Cialona Expo zijn we altijd op zoek naar innovatieve en vooruitstrevende technieken. Tijdens het ontwikkelen van uw experience center maken we dan ook gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen die naadloos aansluiten bij het concept.

Op deze manier verrassen we uw bezoekers met unieke merkbelevingen en bouwen wij een modern experience center dat helemaal klaar is voor de toekomst.

De perfecte klantreis

Een Experience Center is een manier om je verhaal te vertellen en het publiek daarbij actief te betrekken van begin tot eind. Tegenwoordig baseren klanten hun loyaliteit niet langer op prijs of product. In plaats daarvan blijven ze loyaal aan organisaties vanwege de prettige ervaring die ze opdoen. Een klantreis die soepel verloopt, heeft dus positieve invloed op het behoud van klanten en het scoren van nieuwe.

Geen ruimte voor een Experience center?

Dat is geen probleem. Het plaatsen van een tijdelijk Center biedt de mogelijkheid om een productlancering, open dag of tijdelijke uitbreiding van een showroom toch te kunnen organiseren.

Ook nu het in deze tijd niet of zeer beperkt mogelijk is om deel te nemen aan een beurs of evenement, is een tijdelijk center een manier om toch onder de aandacht te komen bij uw doelgroep.

Of u draait de rollen eens om: uw doelgroep komt niet bij u, maar u komt naar hén!
Met een Experience Center op wielen kiest u uw eigen weg en gaat voor persoonlijke interactie.

De voordelen van een tijdelijk Experience Center of Roadshow Marketing:

Onze projecten

Neem vrijblijvend contact met ons op