Het TRALERT Experience Center

Het Experience Center van Tralert in Duiven. Tralert is een toonaangevende leverancier van LED-verlichtingsoplossingen voor diverse voertuigen. 

Wij hebben voor hen een multifunctioneel Experience Center ontworpen en gerealiseerd, waar zij de merkbeleving naar nieuwe hoogtes brengen. Bezoekers kunnen hier niet alleen het complete assortiment zien, maar ook uitproberen en alle mogelijke info verkrijgen.

Stap binnen in de wereld van TRALERT.

Een maatwerk design

Het ontwerpteam van Cialona heeft met enthousiasme gewerkt aan het prachtige project van TRALERT: een multifunctioneel Experience Center. Deze ruimte is ontworpen om bezoekers te ontvangen voor productpresentaties, leveranciers de mogelijkheid te geven hun producten te tonen, en vergaderingen te organiseren.

Het resultaat is een opvallend design dat de uitstraling van het merk naar een hoger niveau tilt. Bekende kenmerken zoals de kleuren zwart en rood, samen met de hexagonvorm, zijn hierin volledig geïntegreerd. Hierdoor is het Experience Center van TRALERT een unieke locatie vol merkbeleving geworden.

De LED voertuigverlichting van TRALERT

TRALERT is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige LED-verlichtingsoplossingen voor diverse voertuigen en toepassingen. Denk hierbij aan verlichtingsoplossingen voor trailers en trucks maar ook speciale verlichting voor landbouw- en bouwmachinerie. Met een sterke focus op duurzaamheid, innovatie én veiligheid op de weg, biedt TRALERT een breed assortiment aan producten.

Door te blijven investeren in verdere ontwikkelingen, probeert het team van TRALERT voorop te blijven lopen in de markt. Hierbij hoort ook het investeren in de customer journey door bijvoorbeeld het ontwikkelen van een uniek Experience Center. Op deze manier kun je de doelgroep volledig meenemen in het verhaal en producten van TRALERT. 

Een multifunctioneel Experience Center

Een Experience Center is een speciaal ontworpen ruimte waar men hun producten of diensten op een interactieve en meeslepende manier laat zien aan bezoekers. Het leuke aan zo’n center, is dat hier niet alleen producten tentoongesteld zijn, maar men interactief aan de slag kan met hetgeen dat wordt aangeboden. Bezoekers kunnen hier écht ervaren hoe het product werkt.

Het Experience Center van TRALERT is een state-of-the-art ruimte ontworpen om de unieke voertuigverlichting te demonstreren. Bezoekers stappen hier de wereld binnen van TRALERT en kunnen eerstehands ervaren hoe de producten eruitzien en hoe ze werken. Het is een verzamelplek van het assortiment en alle bijbehorende informatie en expertise.

Naast alle producten van TRALERT die een mooie plek hebben binnen het multifunctioneel Experience Center, biedt het ook plek voor andere leveranciers om hier hun producten te tonen.

Ook een Experience Center bij u op locatie?