JBM Group beursstand op de Busworld 2023

JBM Electric Vehicles heeft tijdens Busworld 2023 in Brussels Expo, twee van zijn nieuwste e-bussen gepresenteerd. Hiermee maakt de Indiase bussenfabrikant zijn intrede in Europa met zijn op maat gemaakte oplossingen op het gebied van e-mobiliteit.

Nishant Arya, Vice Chairman & Managing Director van JBM Group, benadrukt het ambitieuze doel van het bedrijf: “Het is onze missie om stedelijk en interstedelijk vervoer wereldwijd koolstofvrij te maken en nieuwe duurzame normen te stellen.”

De beursdeelname van JBM aan de Busworld in Brussel wat een groot succes, mede door de inspanningen van het team van Cialona Expo. Wij waren verantwoordelijk voor het realiseren van de volledige beursstand van de Indiase bussenfabrikant. Maar daar bleef het niet bij; we coördineerden ook de aanwezigheid van de hostessen, verzorgden de catering, organiseerden een exclusief galadiner, lanceerden op grootse wijze de bussen en documenteerden al deze momenten.

Deze succesvolle samenwerking heeft bijgedragen aan de indrukwekkende introductie van JBM Group in Europa.

Lancering e-bussen tijdens Busworld Brussel

Tijdens de beurs werden de twee nieuwe e-bussen van JBM Auto onthuld op hun beursstand. Het betrof de batterij-electrische stadsbus ‘Ecolife’ en de luxe intercitybus ‘Galaxy’, beide uitgerust met geavanceerde functies zoals een intelligent transportsysteem.

Deze emissievrije voertuigen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de mondiale markt en laten duidelijk zien dat JBM zich inzet voor groene, veilige en comfortabele mobiliteitsoplossingen over de hele wereld.

De onthulling van deze twee bussen markeerde de feestelijke aftrap van hun deelname aan de beurs.

Duurzame beursdeelname

Als een van de koplopers op het gebied van duurzamer openbaar vervoer, was het voor JBM essentieel dat de beursstand op de Busworld 2023 in lijn was met hun duurzaamheidsdoelen. Zo is er veelvuldig gebruik gemaakt van groenere materialen en bestaat een groot gedeelte van de beursstand uit Aluvision wanden, een modulair en herbruikbaar systeem.

Alle wanden met visuals zijn gedrukt op gerecycled materiaal, welke na afloop van de beurs weer worden aangeboden aan onze vaste leverancier om te worden geupcycled. Hierdoor krijgen de doeken weer een nieuw leven als een ander product.

Daarnaast werd voor de beursdeelname aan Busworld in Brussel gebruik gemaakt van een logistieke partner die zorgt voor 100% CO2-compensatie voor elk transport. Dankzij deze duurzame keuzes en materialen, draagt JBM group bij aan een groenere toekomst.

De eye catchers

De beursstand van JBM was onmogelijk te missen dankzij de vele opvallende elementen zoals de ronde LED-banner, de LED-wall en de bus-scanners. Blikvangers zoals de ronde LED banner boven de beursstand zorgt ervoor dat de aandacht van de beursbezoeker naar de stand van JBM getrokken wordt. 

En om die aandacht vervolgens vast te houden, staan er naast enthousiaste hostessen en medewerkers van JBM, interactieve scanners om stand bezoekers van alle nodige informatie te voorzien. 

Meer foto’s van de JBM Group beursstand kun je bekijken in ons portfolio. 

Binnenkort een beursdeelname?

Professionele standbouwers, zoals het team van Cialona Expo, zijn ervaren in het omzetten van uw visie en beursdoelen naar een passend standontwerp. Met een inhouse designafdeling, waar ontwerpers gebruik maken van innovatieve technieken, de gaafste materialen, de juiste verlichting en speciale items, weten wij als geen ander wat er nodig is om op te vallen op de beursvloer. 

Uiteindelijk brengen onze ervaren standbouwers het complete concept tot leven op de beursvloer. Dus geef alles uit handen, en wij zorgen ervoor dat uw stand er in volle glorie staat!

Contact ons voor alle mogelijkheden