Ring op vt wonen&design beurs

Ring, de populaire videodeurbel die bij veel voordeuren in Nederland en in het buitenland te vinden is. Het smart home-apparaat is uitgerust met bewegingsdetectie en biedt naast video ook tweeweg-audio die je vanaf je telefoon volledig kunt bedienen. Continue worden er nieuwe toepassingen toegevoegd aan het eerst zo eenvoudige product, wat het voor een grotere doelgroep interessant maakt.

De vt wonen&design beurs

Deze beurs is een van de meest populaire beurzen van Nederland, op het gebied van wonen en huisinrichting. Veel mensen zijn bekend met het gelijknamige tv programma en magazine, waardoor het veel bekendheid heeft in Nederland. Tijdens deze zes daagse beurs worden bezoekers ondergedompeld in de werelden van interieurdesign, woonstyling, lifestyle, doe-het-zelf en alles daartussenin.

Exposanten tijdens deze beurs voorzien de beursbezoekers van woonnieuws, handige verbouwingtips, de nieuwste woontrends en innovatieve woongadgets.

Ring op consumentenbeurs

Voor Ring was de vt wonen&design beurs 2023 de eerste keer dat het merk aanwezig was op een consumentenbeurs. En dat is niet onopgemerkt gegaan! De beursstand van Ring was opvallend en daardoor drukbezocht. De stand geeft direct het ‘huis’ gevoel met de voordeur, pakketten en alle zichtbare Ring producten.

Samen met hun retail partners, waaronder Coolblue zijn ze bij Ring dagelijks bezig om de klantreis te verbeteren en consumenten bewust te maken van alle mogelijkheden van hun producten. Dit heeft op de stand duidelijk vorm gekregen en de verschillende producten hebben een podium gekregen.

Wij hebben naast de Ring beursstand op de vt wonen&design beurs ook de beursstand van Gamma gerealiseerd. Bekijk de stand van Gamma hier. Beide stands zijn in samenwerking gedaan met Hamilton Bright. 

Favoriete beursstand door de organisatie

Vanuit de beursorganisatie vt wonen is de beursstand van Ring naar voren gekomen als favoriet. En daar zijn we uiteraard erg trots op! Bekijk alle foto’s van de Ring beursstand hier

Meer weten over onze werkwijze en hoe Cialona Expo u kan helpen om een onvergetelijke indruk op de beurs achter te laten? Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact ons voor alle mogelijkheden