Standbouw bedrijven

Standbouw bedrijven, keuzes maken

Standbouw bedrijven, hoe kunt u een goede keuze maken. Het begint allemaal met uw doelen en wensenlijst. Om welke beurs gaat het en wat is het doel van de beurs staat hierin centraal. Ook de grootte van de stand en het beschikbaar budget zijn belangrijke punten om duidelijk te hebben en een weloverwogen keuze te kunnen maken hierin. 

Standbouwer Cialona Expo heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk standbouw, waarbij we het hele proces voor u uit handen nemen. Wij zijn bekend met alle beurslocaties en weten precies wat er nodig is voor uw organisatie om op te vallen tijdens een bepaalde beurs. Wij blinken uit in zowel ontwerp, als montage en demontage van uw beursstand en doen alles met onze eigen mensen.

Full service standbouw bedrijven

Zoals gezegd bieden wij full service, van ontwerp, montage, realisatie en zelfs de opslag van de stand. En omdat wij als standbouw bedrijf de standbouw van uw beursdeelname verzorgen, kunt u bezig zijn met de invulling van de marketinguitingen en live communicatie met uw potentiele klanten die de beurs bezoeken. 

Door een duidelijke briefing en 3D Design van uw stand, zorgen wij ervoor dat de stand aan alle wensen en eisen voldoet. Die unieke stand die zal opvallen tijdens de beurs, die komt er! Maar na de oplevering, is het aan u om uw klanten te overtuigen. Maar uiteraard denken wij graag mee aan ludieke acties om klanten naar uw stand te trekken, welke volledig in lijn zijn met uw huisstijl en bedrijfscultuur. Het is namelijk belangrijk dat u een blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een eigen standbouw dashboard

Cialona Expo denkt mee met alles rondom uw beursstand en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En bij ons zijn de communicatielijntjes kort, waardoor dat ook goed mogelijk is. Alle nodige disciplines hebben wij letterlijk in huis, wat overleg en communicatie kort en snel maakt. 

Deze lijnen zetten wij graag door met onze klanten. Een transparante en soepele samenwerking, is waar wij voor gaan. Daarom krijgt u na akkoord van de offerte, een inlogcode voor een gepersonaliseerd dashboard in ons Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw beursstand inzien. Maar ook kunt hierin documenten accorderen en bestanden up- en downloaden. 

 

Standbouw als toegevoegde waarde voor uw organisatie

Veel standbouw bedrijven zullen voor u een goede stand bouwen. Maar is deze dan onderscheidend genoeg? Vaak is het een flinke investering om deel te nemen aan een beurs. Zeker als die een internationale beurs betaamd. Wij kunnen u verzekeren dat bij ons de focus ligt op het opvallen op de beurs, een unieke stand ontwerpen en realiseren waar u trots mee naar verschillende beurzen kunt gaan. 

Als standbouwer focussen wij ons op de uitstraling van de stand. Maar dat niet alleen! We denken ook graag mee met hoe een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. We hebben het over uw doelen en doelgroep, u staan tenslotte niet voor niks op de beurs. U heeft een doel wat u wilt bereiken. Samen gaan we zitten om hiervoor een concept te bedenken, wat past bij de organisatie en uitgangspunten. Zo halen we samen het beste uit uw bedrijf en het beste uit de beurs. Neemt u contact met ons op?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten