Specialist in Thema Kantoren

Een inspirerend kantoor is de basis van succes. Door een fijne werkplek schieten prestaties de lucht in en krijgen creativiteit en focus een boost. Het leidt tot gelukkige collega’s wat leidt tot gelukkige klanten en dat is het ultieme doel.
Cialona Expo is gespecialiseerd in het ontwerpen van inspirerende thema kantoren en ruimtes. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en verzorgen we het traject van eerste idee tot de fysieke oplevering.

A tot Z themakantoren

Met jarenlange ervaring in de wereld van standbouw en interieurbouw, weten we als geen ander de juiste beleving te creëren.
We ontwikkelen een concept dat het beste past bij uw bedrijf en uitstraling. Het thema dat het beste aansluit vertalen we door in de verschillende ruimtes binnen uw kantoor.

We starten met een briefing gesprek om uw wensen en doelen in kaart te brengen. Vervolgens presenteren we ons concept met een 3D ontwerp van de ruimte met een duidelijke prijs specificatie.

De productie van de onderdelen en de realisatie van het thema kantoor wordt volledig door Cialona verzorgd.

Vorige slide
Volgende slide
werkplekken | kantoorruimte | flexwerkplekken | vergaderruimtes | meeting rooms | board rooms | kantine | bedrijfsrestaurant | conference rooms | ontvangstruimtes
rivez_kantoor

Meeting rooms

Vergaderruimtes in de vorm van meetingrooms, boardrooms of conference rooms, moeten professioneel zijn ingericht. Immers worden hier de meest belangrijke beslissingen gemaakt.

We creëren ruimtes waarin de beste resultaten behaald kunnen worden door een goede balans tussen het thema, communicatie technieken en inspiratie.

Werkplekken

Een inspirerende werkplek leidt tot meer creativiteit, focus en gelukkige collega’s. Het is dus belangrijk de werkplek zo in te richten dat medewerkers zich gemotiveerd, geïnspireerd en zich thuis voelen.

Naast een thema is de balans tussen rust, ontspanning voldoende groen en licht zeer belangrijk. Gezondheid wordt door ons gewaarborgd door na te denken over ergonomische (flex)werkplekken waarin traditioneel zitten afgewisseld wordt met staplekken.

Met een uitgekiende plattegrond zorgen we voor een goede balans in het kantoor en de juiste looproutes. Hiermee spelen we in op de (tijdelijke) 1,5 meter economie.

meetingroom_kantoor_vbt

Bedrijfsrestaurant

De bedrijfskantine of het bedrijfsrestaurant is het hart van een bedrijf. Dagelijks ontmoeten collega’s elkaar hier in een ontspannen sfeer en worden (potentiële) klanten hier ontvangen. Het is een plek waar informele overleggen plaats kunnen vinden die bijdragen aan de creativiteit van medewerkers.

Het is bij uitstek een onderdeel van het thema kantoor, waarin zelfs het aanbod van food & beverage aan kan sluiten.

Project uitgelicht:
intoaction

Neem vrijblijvend contact met ons op