Anuga

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anuga 2023

Anuga 2023 in Keulen. De Anuga beurs is een van de grootste internationale vakbeurzen op het gebied van voedsel en dranken. Elke twee jaar vindt deze beurs plaats in Keulen, Duitsland. En dit jaar is het weer zo ver. Wereldwijd trekt het evenement duizenden bezoekers van over de hele wereld en elk jaar weer wordt de beurs relevanter voor de branche. 

In de vijf dagen dat de beurs duurt, worden alle nieuwe bevindingen, innovaties en trends gepresenteerd en gedemonstreerd aan alle aanwezigen. Denk dit jaar aan bijvoorbeeld de nieuwste producten op het gebied van biologische en vegetarische voedsel en dranken. De beurs omvat alle sectoren van zuivel tot dranken, bakkerij, vlees, vis, maar ook luxe dranken en bijzondere delicatessen. 

Standbouw voor Anuga

Standbouw voor Anuga 2023 in Keulen. Cialona Expo is een full service standbouwer met alle nodige expertise letterlijk in huis. Wij hebben een team van ontwerpers tot aan werkvoorbereiders en standbouwers om uw project van A tot Z te realiseren. Alles rondom de stand nemen we uit handen. 

Als standbouwer streven we naar een duurzame relatie en vinden ook transparantie in de samenwerking erg belangrijk. Om die reden krijgt u een eigen dashboard in ons online client portal, waarin u 24/7 de voortgang van uw project kunt inzien. Eveneens kunt u in dit dashboard alle stappen inzien, afspraken accorderen en documenten up en downloaden. Bent u benieuwd wat ons team voor uw deelname aan Anuga 2023 kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, wij staan voor u klaar. 

Zalmhuys_standbouw_Seafood_expo

3D design van uw beursstand

Ons team heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk beursstands op de meest uiteenlopende beurzen. Mede daarom, maak je met een beursstand van Cialona Expo op de Anuga 2023 een grote indruk ten opzichte van de concurrenten. 

Na de briefing over uw wensen en eisen rondom de deelname aan de Anuga, gaan onze designers aan de slag met het maken van een eerste opzet. 

Loop vooraf virtueel door de stand

Na optimalisatie, ontvangt u van ons een 3D design van de beursstand, wat een erg realistisch beeld geeft van hoe de stand er in werkelijkheid uit zal zien op de beursvloer. De plaatsing van alle elementen en een sfeer is direct zichtbaar. We lopen er letterlijk, maar virtueel samen doorheen. 

Daarna is er uiteraard ruimte voor feedback en aanpassingen of toevoegingen. Als het uiteindelijke design akkoord is, gaan we deze vervolgens uitwerken en produceren. 

Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, ‘what you see is what you get’! 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

De stand na de beurs opslaan in Cialona Expo's warehouse

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om na afloop van de beurs de stand op te slaan in ons eigen warehouse. Het opslaan van de beursstand is bij Cialona Expo eigenlijk vanzelfsprekend. Vaak gaat het namelijk om flinke volumes en omdat de stand, of delen ervan, meerdere malen per jaar (her) gebruikt worden. 

Aanpassingen voor een volgende deelname, zijn op deze manier beter te realiseren. Tijdens onze samenwerking kunnen we samen de mogelijkheden voor een modulaire stand en de opslag hiervan bespreken. 

We horen graag over uw beursdeelname aan de Anuga 2023 Cologne

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Een greep uit onze samenwerkingen