E-world 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over E-world 2024 Essen

E-world Energy & Water 2024 is de vakbeurs waar de Europese energie-industrie samenkomt. Het evenement dient ook als groot informatieplatform voor de energiesector, omdat er veel internationale besluitvormers aanwezig zijn. De meeste exposanten tijdens E-world 2024 komen uit landen binnen de Europese Unie. 

Full Service Standbouw E-world 2024

Bij Cialona Expo bieden wij onze klanten een full service aan. Wij hebben alles in eigen beheer, wat wil zeggen dat we zelf ontwerpen, het project managen, alles produceren, realiseren én achteraf de mogelijkheid bieden om uw stand op te slaan in ons warehouse. Zo heeft u enkel maar met ons te maken en nemen wij u alles, voor zover gewenst, uit handen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen tussen verschillende disciplines en zo uw wensen perfect uitwerken.

Een van onze projectmanagers zal zich ontfermen over uw project, en ervoor zorgen dat alles in orde komt. Om de communicatie onderling nóg transparanter en sneller te maken, hebben wij een eigen Client Portal. Klanten krijgen toegang tot deze portal, met een eigen dashboard van uw project(en). In de portal is 24/7 de voortgang te checken van uw project. Ook kunnen hierin stappen worden geaccordeerd en documenten worden geüpload of gedownload.

vandenban_thetire_standbouw

3D ontwerp van uw beursstand

Om uw toekomstige beursstand goed in beeld te brengen, werken wij het ontwerp volledig in 3D uit. Op deze manier is het van alle hoeken duidelijk hoe de stand eruit komt te zien voor E-world 2024 Energy & Water Essen. 

Uw organisatie heeft een bepaald doel voor ogen met de beursdeelname, en daar moet de stand aan bijdragen. De uitstraling van de stand is daarbij een ding, maar wel het ene ding wat enorm opvalt. Spreekt de stand de doelgroep niet aan, dan lopen zij er voorbij.

De juiste verlichting, product presentatie, kleuren en visuele aandachtstrekkers zorgen ervoor dat de stand aanspreekt en de beursbezoekers uw stand bezoeken.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Met een stand van Cialona Expo naar de vakbeurs

Bent u van plan om deel te nemen aan E-World Energy & Water 2024 in Essen en wilt u graag een unieke beursstand? Dan zit u goed bij ons! 

Team Cialona Expo helpt u graag met een complete maatwerk beursstand die voldoet aan al uw wensen én opvalt tussen al die andere beursstands. Heeft u ons portfolio al gezien?

Een eerste indruk maar je maar één keer!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen