Europort

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact op met ons:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Europort, de beurs voor Maritieme professionals

Europort, de beurs voor maritieme professionals, welke om het jaar plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. Het is een zeer belangrijke beurs en trekt editie na editie duizenden maritieme professionals van over de hele wereld. Het biedt exposanten een belangrijk platform om hier hun innovatieve technologieën te laten zien en kennis met elkaar te delen. Het is een ontmoetingsplaats voor alles en iedereen die te maken heeft met innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.  

De beurs legt de laatste jaren de focus richting innovatie en duurzaamheid. Duurzaamheid is in veel branches een terugkomend onderwerp, zo ook in de maritieme wereld. Hierom is naast de tentoonstellingsruimte, ook een uitgebreid conferentieprogramma met sessies over de meest actuele onderwerpen, waaronder duurzaamheid. 

Nederlanders staan wereldwijd bekend om het uitdagen van de wateren om ons heen en om hun maritieme expertise bij buitengewoon bijzondere projecten. Hoewel de Europort beurs elk aspect omvat van de maritieme wereld, is het niet meer dan logisch dat de Europort een sterke focus heeft op high-tech schepen. 

DrieD-europort-beurs-standbouw-cialona-expo

Full Service Standbouw voor Europort

Bij Cialona Expo streven we naar uiterste creativiteit en service. We hebben alle disciplines in huis, zodat u vanaf het eerste contact tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag alleen met ons te maken heeft. Hierdoor nemen wij alle zorgen uit handen en zorgen we voor een perfecte experience. 

Ons doel is om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, zodat uw stand het gesprek van de dag wordt op Europort. Uw visitekaartje is namelijk ook het onze.

Een van onze projectmanagers zal uw vaste contactpersoon zijn voor uw project. Hij of zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Om de communicatie over het project zo transparant mogelijk te houden, maken wij gebruik van ons eigen Cialona Client Portal. 

In dit portal kunnen stappen worden goedgekeurd en documenten geüpload of gedownload worden. Het is bovenal een tool om de voortgang van het project 24/7 te monitoren, zodat deadlines inzichtelijk zijn, bijvoorbeeld voor het aanleveren van specificaties.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, ons team staat klaar voor u!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Duurzaam bouwen van een Beursstand

Duurzaam bouwen van een unieke beursstand voor de volgende editie van de Europort kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar de wereld en de toekomst, om onze omgeving duurzamer te maken. Overal groeit draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en gerecyclede materialen.

Wij doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Het is voor Cialona Expo belangrijk om materialen te hergebruiken en om zo min mogelijk materiaal te verspillen tijdens het maakproces.

Ook hebben we vele samenwerkingen met vaste partners, om onderdelen van de stands te kunnen recyclen

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan de Europort. We vertellen u er graag alles over!  

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen waar we trots op zijn