Money 20/20

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact op met ons:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Money 20/20

Ook dit jaar vindt in Amsterdam weer Money 20/20 plaats. Money 20/20 is een belangrijk event waar executives, gerenommeerde sprekers, innovators en disruptors die verandering in de toekomst van geld stimuleren, bij aanwezig zijn. Het is een driedaags event in Amsterdam, bedoeld om connecties te leggen, gesprekken te voeren en ontdekkingen te doen van interessante individuen en organisaties om te kunnen groeien.  

Iedereen die er toe doet in de Fintech branche, is hierbij aanwezig. Dit is de plek waar de industrie vooruit gaat en innovaties met elkaar deelt. Beursdeelnemers zijn zowel startups als techreuzen. Bent u een van de ruim 2000 organisaties die deelneemt aan Money 20/20 in Amsterdam en wilt u opvallen tijdens het event? Contact ons eens voor de mogelijkheden voor standbouw Money20/20 en ontvang een vrijblijvende offerte. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor Money 20/20

Bij Cialona Expo gaan we voor creativiteit en een top service. Wij hebben alles letterlijk in huis, dus vanaf het eerste contact tot aan de opslag van de stand, nemen wij u alles uit handen. U heeft enkel met ons te maken, en wij zorgen voor een soepele voortgang. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren op de beurs, waardoor uw stand het gesprek van het event wordt. 

Een van onze projectmanagers zal het vaste contact zijn voor uw project. Hij of zij regelt alle operationele zaken en zorgt ervoor dat wij uw verwachtingen waarmaken. Om onze onderlinge communicatie zo transparant mogelijk te houden, maken wij gebruik van ons eigen portal. Hierin kunt u alle stappen inzien en mede ook de voortgang van het project. Ook kunnen hier documenten in worden geaccordeerd en documenten geupload en gedownload. Hierin zijn zaken 24/7 zichtbaar, zodat u altijd de status van uw project weet. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor standbouw Money20/20? Neem vandaag nog contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

aluk_polyclose2022

Je stand opslaan in Cialona’s Warehouse

Wij bieden de mogelijkheid om je stand na afloop van de beurs op te slaan in ons aangrenzende warehouse. Beursstand opslag is bij Cialona Expo bijna vanzelfsprekend, omdat het vaak om grote afmetingen gaat. Maar ook omdat de stand, of delen ervan, vaak meerdere malen per jaar gebruikt kunnen worden. Zoals ook de stand van bijvoorbeeld AluK hiernaast.

Eventuele aanpassingen voor een volgende beursdeelname, denk aan een andere oppervlakte of een meubel meer of minder, zijn op deze manier ook sneller verwerkt. Informeer tijdens het project vrijblijvend voor de mogelijkheden en tarieven van ons warehouse.

Duurzaam bouwen van een Beursstand voor Money 20/20

Duurzaam bouwen van een unieke beursstand voor Money 20/20 kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar de wereld en de toekomst, om onze omgeving duurzamer te maken. Overal groeit draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en gerecyclede materialen.

Wij doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Het is voor Cialona Expo belangrijk om materialen te hergebruiken en om zo min mogelijk materiaal te verspillen tijdens het maakproces. Ons machinepark is hier ook volledig op ingesteld, zo weinig mogelijk verspilling en van overblijfselen nog iets proberen te maken.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Money 20/20.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn