Standbouwer Europa

Standbouwer Europa Cialona Expo

 

Standbouwer Europa. Cialona Expo is een full service standbouwer in Europa. Al jaren bouwen wij de meest opvallende beursstands voor onze klanten in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan landen als Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en ook Spanje

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij een beursdeelname in Europa, en met name het ontwikkelen van die unieke beursstand. Om dit te doen, hebben wij alle nodige expertise letterlijk in eigen huis. De ervaren vakmensen van Cialona zijn thuis in de wereld van beurzen en nog belangrijker, de wereld van de standbouw. Wij weten hoe beursbezoekers zich bewegen op een beurs en wat hen doet besluiten een stand te bezoeken. We halen samen het optimale uit uw beursdeelname! 

Full Service Standbouw

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer. Dit betekend dat wij elk standbouw project van begin tot eind op ons nemen. Ons team blinkt uit in ontwerp, productie, montage en demontage van de beursstand en doen dit alles in eigen beheer met eigen vakmensen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen op weg naar de beursdeelname waar dan ook, in Nederland, Europa of ver daarbuiten. 

Als geen ander weten wij wat een investering het kan zijn om deel te nemen aan een Europese beurs. Echter, betaald deze investering zich terug als de beursdeelname goed wordt aangevlogen. Dit is het moment waarop u met uw doelgroep live in contact kunt zijn en dat mag u niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn expert en zullen ervoor zorgen dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij zal lopen. Een passende en opvallende beursstand, die naadloos aansluit bij uw organisatie, beursdoelen en doelgroep. Contact ons en we vertellen u graag meer over onze aanpak! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Dashboard Cialona Client Portal

 

U krijgt een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Hier kunt u met name de voortgang van het standbouw project 24/7 bekijken. Maar ook kunt u hierin documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wat de lopende werkzaamheden zijn op weg naar uw beursdeelname. 

 

Standbouwer Europa en ver daarbuiten

Als full service standbouwer focussen wij ons op de uitstraling, beleving en functionaliteiten van de beursstand. Maar dat niet alleen! Wij denken met u mee hoe u als organisatie alle doelen kunt behalen en daardoor een succesvolle beursdeelname zal hebben. 

Wij zijn een standbouwer die internationaal actief is, dus heeft u de ene maand een beurs in Maastricht en de volgende keer in Hannover, dat is geen probleem. Wij gaan u achterna en zorgen ervoor dat de kwaliteit keer op keer gelijk is.

Team Cialona Expo staat achter elke stand die wij ontwerpen en realiseren. Uw stand is immers ook ons visitekaartje op de beurs. Heeft u de beursplanning al rond voor aankomende periode? Wij komen graag kennismaken om met u te sparren over de invulling van de beursdeelnames. Contact u ons

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

AluK_Polyclose_beursstand_standbouw_cialonaexpo_exhibitionstand