TechniShow 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TechniShow 2024

TechniShow 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht, het is de beurs voor de maakindustrie in de Benelux die elke twee jaar plaatsvindt. Zoals altijd is dit de beurs waar spelers uit de industrie samenkomen om innovaties en ontwikkelingen met elkaar te delen. De TechniShow heeft als doel om professionals uit de industrie op de hoogte te brengen van de nieuwste technologieën, machines en trends op het gebied van metaalbewerking, automatisering, digitalisering en productieprocessen. 

Exposanten en bezoekers van deze vakbeurs zijn voornamelijk fabrikanten van machines, gereedschappen, automatiseringsoplossingen en softwareproviders. Ook wordt er veel van deze producten tentoongesteld en gedemonstreerd, wat het een erg interactief geheel maakt. Kortom, de TechniShow is een belangrijke vakbeurs voor de maakindustrie in de Benelux en biedt een breed platform voor het delen van kennis en het ontdekken van nieuwe technologieën en het bevorderen van innovaties in de sector. Bent u erbij in 2024?

Full Service Standbouwer

Full service standbouwer Cialona staat voor u klaar als het gaat om het realiseren van complete beursstands met alles erop en eraan. Ook voor een stand op de TechniShow uiteraard! Wij zijn kind aan huis in Rai Amsterdam en bekend met de TechniShow vakbeurs. 

Zoals gezegd, bieden wij onze klanten volledige service rondom de beursdeelname. Dat wil zeggen dat wij alles in eigen beheer doen, van het ontwerpen, het project managen, het produceren, realiseren op locatie én het achteraf opslaan van de beursstand. Op deze manier kunnen we snel schakelen en uw wensen tot in de puntjes uitwerken. Voor elke beursdeelname staan wij voor u klaar! 

Unieke standbouw op TechniShow 2024

Laat de deelname aan de TechniShow 2024 niet onopgemerkt voorbij gaan en zorg dat uw organisatie opvalt op de beursvloer. Deze meest toonaangevende vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie vindt immers maar eens in de twee jaar plaats. 

Wij helpen u graag bij het creëren en realiseren van een opvallende beursstand die naadloos aansluit bij uw kernwaarden, merkidentiteit, doelen en budget. Team Cialona Expo streeft naar de juiste eerste indruk op de beursvloer, die ervoor zorgt dat de doelgroep uw beursstand niet voorbij loopt. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D ontwerp van de stand

Met ruim 50 jaar standbouw ervaring, zijn wij de uitgewezen partij om uw stand te ontwerpen en te realiseren. Ons team van ervaren standdesigners weten als geen ander wat erbij komt kijken en hoe we uw doelgroep het best kunnen triggeren op de beursvloer. 

Om de beursstand zo goed mogelijk in beeld te brengen, werken wij deze na de conceptfase volledig in 3D uit. Op deze manier is precies vanuit alle hoeken te zien hoe de stand er daadwerkelijk uit zal komen te zien op de TechniShow beurs. Tegenwoordig ontvangt u zelfs een video van het ontwerp, zodat u er alvast virtueel doorheen kunt lopen. 

Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, ‘what you see is what you get’! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn