The Tire 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw voor The Tire 2024

The Tire 2024 in Keulen, is een vakbeurs voor de banden- en wielensector. Het is een gespecialiseerde beurs met focussen op online bandenhandel, all-weather banden, concurrentie met autohandelaren en onafhankelijke werkplaatsen. Uitdagingen worden hier besproken, maar ook nieuwe producten en andere inspiratiesessies vinden plaats tijdens The Tire 2024 in Keulen.

De beurs vindt plaats weer in 2024 in Cologne, Koelnmesse. Tijdens de laatste editie van The Tire, bezochten zo’n 16000 vakgenoten de beurs, waar ruim 500 standhouders hun producten en diensten tentoonstelden. Het is dé vakbeurs als je een speler bent in de banden-en wielenbranches. De doelgroep van de beurs zijn bandendealers, autodealers, reparatiebedrijven, wagenparkbeheerders en bijvoorbeeld ook online leveranciers.

The Tire Cologne 2024 staat onder andere in het teken van nieuwe producten presenteren, partnerschappen aangaan en ontwikkelingen delen. Het is de perfecte gelegenheid om intelligente technologie van de internationale bandenbranche te laten zien en perspectieven aan te boren voor de toekomst. Elke editie wordt deze beurs groter en interessanter, des te meer reden dus om er (weer) bij te zijn! Wij bouwen uw beursstand waarmee u opvalt in de grote hallen vol beursstands van concullega’s. Team Cialona Expo gaat graag voor uw volgende project aan de slag om de best passende stand te ontwerpen en realiseren waarmee u uw doelgroep tijdens The Tire kunt bereiken.

intersprint_thetire_beursstand

Standbouwer nodig voor The Tire 2024?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere voor the Tire 2024 in Keulen. Als standbouwer zijn wij van alle markten thuis en bieden u een volledige van A tot Z service van ontwerp tot realisatie van de beursstand. Wij nemen het proces van u over en zorgen dat uw weg naar de beursdeelname soepel zal verlopen. 

Om onze samenwerking zo transparant mogelijk te houden, hebben wij een eigen Cialona’s Client Portal. Binnen dit portal kunt u 24/7 de voortgang van uw project(en) bekijken. Ook is dit portal bedoeld om stappen in te accorderen, documenten te kunnen up- en downloaden, maar ook om deadlines overzichtelijk te hebben. Wij houden van korte lijntjes, u toch ook?

Als uw stand is gedemonteerd na afloop van The Tire 2024 Cologne, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om de stand bij ons op te slaan in Cialona’s Warehouse. Eventuele volgende beursdeelnames zijn op deze manier makkelijk te faciliteren en eventuele aanpassingen zijn zo ook sneller gemaakt.

Een functionele, maar unieke stand ontwerpen die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt en die wij graag voor u realiseren.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Ga voor een Duurzamere Stand

Steeds meer bedrijven hebben een streven om jaarlijks duurzamer te worden. Dit is te bereiken op veel verschillende manieren, en per branche is dit ook verschillend. Als het gaat om het duurzaam bouwen van een beursstand voor The Tire 2024 Cologne, bent u bij Cialona Expo aan het ‘groene’ adres!

Wij vinden het belangrijk om ook telkens weer stapjes te blijven zetten richting duurzamer ondernemen. Op deze manier wordt onze omgeving ook steeds duurzamer, groener en beter. We doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Zo wordt er steeds meer gebruikt gemaakt van gerecyclede materialen van bijvoorbeeld petflessen of afvalhout. Ons machinepark is hier ook volledig op ingesteld, zo weinig mogelijk verspilling en van overblijfselen nog iets proberen te maken.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan The Tire 2024 in Keulen.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”