Standbouw Koelnmesse

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Koelnmesse en Cialona Expo

De Koelnmesse is de op vijf na grootste beurslocatie ter wereld. Het gebouw heeft een prachtig modern ontwerp dat op alle fronten de sfeer van de toekomst ademt. Dit werpt zijn vruchten af, want de Standbouw Koelnmesse in Keulen organiseert elk jaar meer dan 80 beurzen, tentoonstellingen en speciale events in meer dan 25 verschillende sectoren. 

Dankzij de veelzijdigheid en het moderne efficiënte ontwerp van dit beursgebouw wordt het meedoen aan een beurs hier een gegarandeerde boost voor uw bedrijf. Cialona Expo kent alle ins en outs van dit futuristische gebouw. Maak gebruik van onze expertise en zet uw bedrijf optimaal op de kaart tijdens de Koelnmesse. We horen graag als we voor u een beursstand mogen ontwerpen en realiseren. 

Cialona Expo, veel ervaring en creativiteit

Cialona Expo heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw op allerlei beurzen. Ons specialisme zit ‘m in het het feit dat we met u meedenken; van begin tot eind, uw succes is ons succes.

Die 50 jaar ervaring betekent wel dat je moet meegaan met je tijd. Cialona Expo maakt gebruik van flexibele modulaire standbouw, waardoor we in een handomdraai aan alle wensen van tegenwoordig kunnen voldoen, voor elk bedrijf. 

Zeker op een moderne locatie als de Koelnmesse is dit essentieel om op te vallen in de massa. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons Bluestone Nexus-systeem; een cloudbased systeem waarmee u met uw smartphone in realtime kunt zien hoeveel leads er op uw stand afkomen.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Bij Cialona Expo kan (bijna) alles

Cialona Expo is vooruitstrevend op het gebied van modulaire standbouw, ook als het gaat om de logistieke kant. De voordelen op een rijtje:

– Wij maken een creatief en uniek ontwerp voor uw stand
– Onze eigen mensen zorgen voor transport, op- en afbouw op de Koelnmesse
– Uw modulaire stand is herbruikbaar mogelijk om in ons warehouse op te slaan (standhuur ook mogelijk)

Wilt u toekomstgericht op de Standbouw Koelnmesse staan? Neem dan eens contact met ons op! We kijken uit naar uw project. 

koelnmesse

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”