Wire & Tube 2024 Düsseldorf

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Wire & Tube 2024 Düsseldorf

De internationale vakbeurs Wire & Tube 2024 vindt plaats in Düsseldorf. De beurs biedt leveranciers en exposanten van draden, kabels en pijpen de nieuwste technologie, speciale producten en innovatieve machines. Experts van over de hele wereld gebruiken de beurs niet alleen als informatiebron voor ontwikkelingen en trends in de industrie, maar ook als internationaal forum voor het leggen van zakelijke contacten. Ook bestaande relaties ontmoeten elkaar weer tijdens Wire and Tube 2024.

Kennis delen is een heel belangrijk onderdeel van elke vakbeurs, dus ook van Wire and Tube. Samen bereiden de spelers in de branche zich voor op de toekomst. Er zijn demonstraties voor het aanscherpen van praktische vaardigheden en er worden nieuwe ontwikkelingen onthult. De handel van pijpen van verschillende materialen is wederom een belangrijk onderdeel van de beurs. De beurs wordt bezocht door experts die op zoek zijn naar de allernieuwste trends, innovatieve technologische ontwikkelingen en antwoorden op de uitdagingen van de toekomst. Wire and Tube vindt elke twee jaar plaats in Düsseldorf.

Standbouw voor Wire & Tube 2024

Neemt u deel aan Wire and Tube 2024 in Dusseldorf en heeft u een beursstand nodig? Wij kunnen u hiermee helpen en uw stand volledig op maat en naar wens ontwerpen en ook realiseren. Een eerste indruk is snel gemaakt door bezoekers van een beurs, valt je stand op of juist niet. Wij zorgen ervoor dat men uw stand niet voorbij loopt! Om te beginnen plannen we altijd eerst een kennismaking in om een eerste indruk te krijgen van uw wensen en ideeën betreft de nieuwe stand.

Cialona Expo bouwt graag uw stand voor Wire & Tube 2024

Cialona Expo bouwt als standbouwbedrijf onder andere ook voor de Wire and Tube 2024 in Dusseldorf. Wij zijn als standbouwbedrijf van alle markten thuis en bieden u volledige service van eerste briefing tot de bouw- en opslagproces van uw stand. Het hele proces rondom de beursstand nemen wij van u over van A tot Z.

Na het briefinggesprek gaan we over tot de ontwerpfase, waarbij we een functionele, maar unieke stand ontwerpen die tevens de aandacht zal trekken van uw doelgroep. Na akkoord wordt je project door een van onze projectmanagers gemanaged. De projectmanager zorgt ervoor dat alles voor de realisatie van de stand soepel zal verlopen. Om ons contact zo transparant mogelijk te laten zijn, krijgen onze klanten toegang tot hun persoonlijke dashboard binnen ons Client Portal.

In het Client Portal kunt u 24/7 de voortgang van uw project monitoren, offertes accorderen en documenten up en downloaden. Na afloop van de beurs, bieden wij de mogelijkheid dat we uw stand in ons warehouse op te slaan. Op deze manier houden wij de stand in ons beheer en kunnen wij eenvoudig en snel aanpassingen doen, mocht dat nodig zijn voor een volgende beursdeelname bijvoorbeeld.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Beursstand opslag

Beursstand opslag bij Cialona Expo is bijna vanzelfsprekend.  Wilt u de stand meerdere malen per jaar gebruiken voor verschillende beurzen? In ons aangrenzende warehouse slaan wij de beursstand op als dat gewenst is.

Ook eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld de afmetingen kunnen hierdoor gemakkelijk worden verwerkt voor een volgende beursdeelname. Je kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden en prijzen voor het opslaan van de beursstand.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”