Bauma

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bauma, de grootste vakbeurs voor de bouwsector

Bauma, ‘s werelds grootste vakbeurs voor de bouwsector. Dit is de beurs waar elke professional in de bouw aanwezig is. Eens in de drie jaar wordt de Bauma gehouden in Messe München en duurt een week lang. Met elke editie zo’n 4000 exposanten en ruim 600.000 bezoekers, is de beurs ongeëvenaard en extreem populair. De enorme omvang van het event zorgt ervoor dat alle bezoekers volledig worden ondergedompeld in de bouwwereld. Deze is uiteraard onderverdeeld in verschillende segmenten, denk aan; bouwmachines, materiaalmachines, mijnbouw, bouwvoertuigen, apparatuur en personeel. 

De Bauma is voor vele spelers in de branche dé plek om hun nieuwste innovaties te tonen en producten te introduceren. Innovatieve oplossingen zijn de rode draad van het event, gezien de steeds veranderende behoeften en duurzaamheidsdoelen binnen de industrie. Wat ook uitzonderlijk is aan deze beurs, is dat er ook een enorm deel van de beurs buiten plaatsvindt. Hier kunnen bezoekers onder andere live demo’s bijwonen van machines en apparatuur. Denk hierbij aan grote hijskranen en andere machinerie. 

Standbouw op de Bauma 

De look and feel van uw stand is heel belangrijk om het op het eerste oog aantrekkelijk te maken voor de doelgroep. Uw core business moet hierin juist tot zijn recht komen, door creatieve invulling, juiste verlichting en een uitnodigende sfeer. De Bauma biedt, als grootste bouwbeurs wereldwijd, de ideale gelegenheid voor exposanten om te netwerken en relaties op te bouwen met gelijkgestemden. Om zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep te kunnen bereiken, zorgen wij ervoor dat uw stand op valt in al het geweld op de beursvloer van de Bauma. 

Wij hebben als professionele standbouwer alles letterlijk in huis, wat betekend dat wij de enige partij zijn waarmee u van doen heeft. Het hele proces naar de beursdeelname toe, nemen wij voor u uit handen. Een projectmanager wordt het vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. 

Bovendien kunt u 24/7 de voortgang van uw project checken in ons Client Portal, een online portal waar alles verzameld staat over uw project. U kunt hierin afspraken, visuals en contactgegevens makkelijk in terugvinden. Voor standbouw op de Bauma, zijn wij de juiste partij! 

standbouw_beursstand_spelsberg_vsk_cialona_expo_standbouwer

Duurzaam bouwen van een Beursstand

Duurzaam bouwen van een unieke beursstand voor Bauma kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar de wereld en de toekomst, om onze omgeving duurzamer te maken. Overal groeit draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en gerecyclede materialen.

Wij doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Het is voor Cialona Expo belangrijk om materialen te hergebruiken en om zo min mogelijk materiaal te verspillen tijdens het maakproces. Ons machinepark is hier ook volledig op ingesteld, zo weinig mogelijk verspilling en van overblijfselen nog iets proberen te maken.

Ook hebben we verschillende samenwerkingen met onze vaste partners over het recyclen van bijvoorbeeld de vloeren en full color doeken. 

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Bauma.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor Bauma

Wij gaan voor uiterste creativiteit en full service en nemen alles uit handen om te zorgen voor die perfecte experience. Van designers tot projectmanagers en uitvoerders, hebben wij alles letterlijk in huis en hoeft u enkel contact met ons te hebben. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de beurs wordt!

Na de briefing en een passend design, zal een van onze projectmanagers uw vaste contact worden binnen het project. Hij of zij zorgt ervoor dat de weg naar de beursdeelname soepel verloopt. Om deze samenwerking tussen ons te ondersteunen, hebben wij het Cialona Client Portal.

Binnen dit Portal kunt u 24/7 de voortgang van uw project volgen, documenten up- en downloaden en stappen accorderen. Wij houden van een transparante samenwerking, u toch ook?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn