Beursstand inrichting

De inrichting van een beursstand

Wij zijn als full service standbouwer van begin tot eind betrokken bij de beursdeelname. Dit omvat uiteraard ook de inrichting van de beursstand. Beursstand inrichting is onderdeel van de design fase aan het begin van onze samenwerking. Hier gaat ons team van stand designers aan de slag met uw project en gaan we samen kijken hoe we er een succes van gaan maken. 

Na het bespreken van de doelen, wensen en aanwezige faciliteiten, wordt een ontwerp gemaakt voor uw beursdeelname. Binnen dit ontwerp wordt aan alles gedacht, van looproutes tot marketinguitingen. Wij zijn specialist in het ontwerpen en organiseren van die ruimte op de beursstand en om deze zo aantrekkelijk en effectief mogelijk te maken voor de doelgroep. 

Een goed doordachte inrichting van de beursstand trekt de aandacht van uw doelgroep en brengt de merkboodschap goed over.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Meer dan alleen de indeling

De inrichting van een beursstand is meer dan alleen de indeling van een aantal elementen. Alle onderdelen van de beursstand moeten samensmelten tot één merkboodschap en sfeer, om zo de interactie met potentiële klanten te vergemakkelijken en het succes van de deelname aan de beurs te vergroten. 

Hierbij komen een aantal onderwerpen vast bij ons aan bod. Denk bijvoorbeeld aan de branding. Het laten zien van de merkidentiteit is cruciaal in de beursstand, men moet uw organisatie van veraf kunnen herkennen in de beurshal. Dit is dan ook een van de eerste stappen die wij doorlopen. Vervolgens is de indeling erg belangrijk en waar nodig maken we een vlekkenplan om de stroom van bezoekers weer te geven en verschillende gebieden te benoemen. Hierna volgt het hospitality meubilair, product displays of vergelijkbare items en tech elementen. 

Een effectieve beursstand inrichting

Een effectieve beursstand inrichting is maatwerk en dat is precies waar wij als Cialona goed in zijn. Een stand realiseren voor een specifieke klant op een specifieke beurs, daar ligt onze kracht. 

Onze samenwerking begint uiteraard met een kennismaking, welke vervolgt wordt door een briefing met alle wensen en eisen rondom de aankomende beursdeelname. De briefing kan heel beknopt zijn, maar kan ook al gedetailleerder zijn over bijvoorbeeld de inrichting. Misschien heeft u al een moodboard met stands die u aanspreken of ideeën over de inrichting van de stand om uw doelen te kunnen bereiken. Wij denken graag met u mee! 

Door aandacht te besteden aan elk detail van de beursstand, kunnen onze klanten maximaal presteren tijdens de beursdeelname en hun doelstellingen behalen. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn