Beursstand Prolight Frankfurt

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cialona Expo: voor een beursstand die voldoet aan alle verwachtingen

Bent u voornemens deel te nemen met een beursstand aan de beurs Prolight in Frankfurt, neem dan contact op met standbouwer Cialona Expo te Helmond. De beurs vindt plaats in 2024 en heet officieel Prolight & Sound.

Wij kunnen u een passende offerte overleggen en een ontwerp maken voor een stand die aan al uw eisen voldoet. Vooral de verlichting is een belangrijk punt in uw stand. Hierdoor kunnen uw producten beter in de spotlights gezet worden om de aandacht van het beurspubliek te trekken. Wij ontwerpen voor u de complete stand in 3-D om een beter inzicht te krijgen in de inrichting.

Prolight & Sound 2024 is een beurs die gaat om de nieuwste technologische oplossingen die geweldige ervaringen teweeg brengen bij bezoekers en zorgen voor het succes van audiovisuele producties. De beurs biedt een breed spectrum van licht en geluid via theater en toneel, tot AV-systeemintegratie en display- en mediatechnologie.

airopack_hoekstand_cialonaexpo_beursstand

Meer dan 50 jaar standbouw ervaring

Cialona Expo heeft ruim een halve eeuw ervaring in het ontwerpen, produceren en op- en afbouwen van allerlei soorten stands in binnen- en buitenland. U kunt ervan uitgaan dat wij u door het gehele traject begeleiden en u dingen uit handen nemen, zodat u zich kunt bezighouden met andere belangrijke items voor uw beursstand op de Prolight Frankfurt 2024.

Voorbereidingen voor de producten die meegenomen moeten worden, folders en visitekaartjes die gedrukt moeten worden, planning voor de mensen die de stand moeten bemannen etc. Genoeg te doen dus. Alles wat betrekking heeft op de beursstand zelf, wordt door ons volledig gemonitord. Transport naar en van de beurs, op- en afbouw en daarna de opslag van uw beursstand.

Besluit u om de stand bij ons onder te brengen, dan kunnen wij hem voordat de volgende beurs weer van start gaat nog onderwerpen aan een check-up en eventueel de afmeting aanpassen indien nodig.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standopslag in ons Warehouse

Zoals hiervoor genoemd is het mogelijk de stand, tegen een vergoeding die wij vooraf met u bespreken, aan te passen aan een volgende beursvloer. Niet overal zult u, vanwege hogere kosten of vanwege een andere indeling, dezelfde afmeting beursstand kunnen plaatsen. Daarom bieden wij als Cialona Expo aan om uw stand aan te passen naar een andere afmeting.

Ook wordt er altijd vooraf afgesproken of de stand na afloop van de beurs in ons Warehouse zal worden opgeslagen. Als dit het geval is, is het voor ons ook makkelijker om de stand afmetingen aan te passen per beurs waaraan uw organisatie deelneemt. Al deze opties worden uiteraard uitvoerig besproken tijdens de briefing. We gaan graag met u aan de slag voor uw volgende project! Neemt u contact met ons op?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen