Cialona Expo Standbouw Bedrijf

Cialona Expo standbouw bedrijf

Cialona Expo standbouw bedrijf is gevestigd in Helmond, Noord-Brabant en al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring op het gebied van standbouw. We blinken uit in zowel ontwerp, als montage, demontage en opslag van uw beursstand. Dit komt omdat wij alles met eigen mensen doen, we hebben hiervoor alle nodige expertise letterlijk voor in huis. Wij zijn een zogenaamde one-stop-shop, en regelen alles rondom uw beursstand van begin tot eind. 

Door een duidelijke briefing en 3D Design van uw stand, zorgen wij ervoor dat de stand aan alle wensen en eisen voldoet. Die unieke stand die zal opvallen tijdens de beurs, die komt er! Of het nu gaat om een eilandstand, hoekstand, verdiepingsstand of tussenstand, wij ontwerpen en realiseren een stand die bij uw organisatie past. Maar ook bij uw doelen, doelgroep, budget en huisstijl. We gaan graag voor u aan de slag!

24/7 de voortgang van uw standbouw project volgen

Cialona Expo standbouw bedrijf denkt graag mee met alles rondom uw beursstand en we zijn pas tevreden als u dat ook bent. En bij ons zijn de communicatielijntjes kort, waardoor dat ook goed mogelijk is. Alle nodige disciplines hebben wij letterlijk in huis, wat overleg en communicatie kort en snel maakt. 

Wij zetten deze vorm van communicatie graag door naar de samenwerking tussen ons en onze klanten. Wij gaan voor die transparante samenwerking. Dit is waarom u na akkoord van de offerte, een inlogcode ontvangt voor een gepersonaliseerd dashboard in ons Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw standbouw project volgen. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouw Cialona Expo Portfolio

Maatwerk standbouw op verschillende beurzen

Naar aanleiding van de briefing, met alle wensen, eisen, doelen en doelgroep, gaan we door naar de ontwerpfase. Standbouw op maat is waar wij in zijn gespecialiseerd. Elke beursdeelname is weer een nieuwe kans om indruk te maken op je potentiele klanten. 

Cialona Expo standbouw bedrijf streeft er dan ook naar om elke beursdeelname weer te verrassen in stand design. Per ontwerp kijken wij naar de modulariteit van de onderdelen die in het ontwerp worden verwerkt. Mocht u deelnemen aan een aantal beurzen per jaar, waar u met dezelfde uitstraling wilt zijn, maar wel een afweging maakt in grootte, houden wij rekening met de modulariteit. Dit zodat u met een stand op maat van twintig vierkante meter op een lokale beurs ook impact maakt, net als met tachtig vierkante meter op een internationale beurs. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten