Standbouw Frankrijk

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Frankrijk door Cialona Expo

Standbouw Frankrijk. Cialona Expo is een ervaren standbouwer uit Nederland, maar met jarenlange internationale ervaring. Ons team zit vol expertise en ervaring in de wereld van beurzen en standbouw en weten als geen ander wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving voor uw doelgroep. Samen gaan we ervoor zorgen dat uw potentiële klanten u niet voorbij zullen lopen op de beursvloer. 

Cialona Expo standbouw Frankrijk is een full service organisatie. Voor u betekend dat dat wij alles voor u uit handen nemen op weg naar de beursdeelname. Onze projectmanagers zorgen voor een soepele weg naar de beursdeelname. De lijntjes intern en bij onze vaste partners zijn erg kort en we kunnen daardoor erg snel schakelen. 

24/7 inzicht in de voortgang van standbouw project

Van begin tot eind, design tot oplevering en opslag, nemen wij u alles graag uit handen. Om dit goed te kunnen doen, en de communicatie tussen ons zo vlot en transparant mogelijk te houden, krijgt u een eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw standbouw project inzien, documenten kunt accorderen en bestanden kunt up- en downloaden. 

Cialona Expo: standbouw Frankrijk, verzorgd tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een professionele standbouwer met ervaring van het bouwen van stands in Frankrijk? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname daar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn bekend in beurslocaties als bijvoorbeeld Paris Nord Villepinte of Paris Expo Porte de Versailles. En zijn al meer dan 55 jaar actief in binnen- en buitenland voor zowel kleinere als grotere opdrachtgevers. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving voorgeschoteld krijgt, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een opvallend ontwerp

Wij hebben alle nodige disciplines in huis voor het realiseren van een passende beursstand op de beurs in Frankrijk. Stand designers die opvallende ontwerpen maken, behoren hier ook toe. 

Tijdens de ontwerpfase van een beursstand zorgen wij ervoor dat uw bedrijf centraal staat. Ons designteam kan zich als geen ander inleven in uw visie, missie en doelstellingen.

Cialona Expo weet dat een beurs of congres een effectief marketing instrument kan zijn voor uw bedrijf. Dit zijn namelijk de momenten dat u echt contact kunt maken met de doelgroep. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw stand design en de standbouw op locatie in Frankrijk en eveneens de logistieke handling en opslag. 

Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn