Standbouw Nijmegen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Nijmegen door Cialona Expo

Standbouw in Nijmegen. Cialona Expo standbouw is een betrouwbare standbouwpartner in de buurt van Nijmegen. Wij zijn actief in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw en bieden een full service aan. Dit wil zeggen dat wij een one-stop-shop zijn, en u alles uit handen nemen op weg naar uw beursdeelname. Wij hebben alle nodige expertise hiervoor letterlijk in huis, en u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Na een briefingsgesprek waarin we alle eisen en wensen met elkaar doorspreken, gaan onze ervaren standbouw designers met uw project aan de slag. We zorgen voor een duidelijk concept, moodboard en uiteindelijk een 3D design, waarbij u ook virtueel vast door uw stand kunt lopen. Bij ons staat beleving voorop en daar gaan we voor, die ultieme beursbeleving, zowel voor u als voor uw doelgroep. 

Standbouw Nijmegen de ontwerpfase

Tijdens de ontwerpfase van een beursstand, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf centraal staat. Wij gaan ervoor zorgen dat uw doelgroep u niet voorbij zal lopen op de beursvloer. De designers kunnen zich als geen ander inleven in uw visie, beursdoel en doelgroep. Zij houden ook rekening met bijvoorbeeld de restricties van de desbetreffende locatie en de looproute in de beurshal. 

Cialona Expo standbouw Nijmegen weet dat een beurs een effectief marketing instrument kan zijn voor uw organisatie. Dit zijn dé momenten dat u echt live in contact kunt zijn met uw doelgroep op grote schaal. 

Cialona Expo: standbouw Nijmegen, verzorgd tot in de puntjes

Bent u op zoek naar een professionele standbouw specialist uit de regio Essen? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname waar dan ook ter wereld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Cialona Expo is hét full-service standbouw bedrijf op het gebied van opvallende en professionele standbouw. Al meer dan 50 jaar zijn wij actief in binnen- en buitenland voor zowel kleinere als grote opdrachtgevers. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving voorgeschoteld krijgt, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. Dit hebben wij bijvoorbeeld ook gedaan voor onze klant Miele, te zien in de foto hiernaast. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Uw persoonlijke dashboard

Zoals gezegd, nemen wij u graag alles uit handen als het gaat om de aankomende beursdeelnames. Om onze communicatie zo vlot en duidelijk mogelijk te houden, krijgt u een eigen dashboard binnen ons Cialona Client Portal. 

Hierbinnen kunt u 24/7 de voortgang van uw standbouw project inzien. Maar ook bijvoorbeeld afspraken en documenten accorderen, bestanden up- en downloaden en deadlines inzien. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen