Drupa 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drupa 2024, waar ontwerp en techniek elkaar ontmoeten

Tijdens Drupa 2024 in de Messe Düsseldorf zullen van 28 mei tot 7 juni vele exposanten uit de grafische- en industriële drukindustrie hun nieuwste ontwikkelingen tonen. Ook voor deze editie van de Drupa staat Cialona Expo graag voor u klaar voor ontwerp en levering van spectaculaire stands voor een professionele presentatie van uw visies en toekomsttechnologieën.

Creatief en professioneel

Op Drupa 2024 zullen vele grafische specialisten en kenners van visuele technieken tegelijkertijd aanwezig zijn op een relatief klein gebied. Het is voor u als exposant dan ook van groot belang om goed voor de dag te komen. Een stand met hoge eisen vereist een ervaren en professionele standontwerper en -bouwer die creatief is en bekend is met de nieuwste technieken op het gebied van kleuren en technieken en de verschillende materialen slim weet te combineren. Alleen de beste en meest ervaren standbouwers en ontwerpers zullen daarom gevraagd worden om een stand te realiseren voor Drupa 2024.

Waarom standbouw Drupa 2024 door Cialona Expo?

We hebben het al eens eerder gezegd, ontwerpers van Cialona Expo zijn zeer gedreven en creatief. Voor de standbouw drupa 2024 maken wij wederom gebruik van de modernste technieken en materialen maar we werken vooral graag samen met u. 

Met trots hebben we reeds vele klanten mogen laten profiteren van hetgeen wij ze kunnen bieden en zeker op de Drupa, ’s werelds meest vooraanstaande beurs voor het grafische en industriële drukwezen. Kortom, als u kiest voor Cialona Expo, kiest u voor:

  • Jarenlange ervaring;
  • Transparante communicatie;
  • Specifieke ervaring met beurzen in Messe Düsseldorf;
  • Uw stand wordt ontworpen en gebouwd met behulp van moderne technieken, materialen en machines en ons eigen team van vakmensen;
  • Een stand van Cialona Expo grijpt altijd de aandacht.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

U zoekt een standbouwer voor de Drupa 2024 in Düsseldorf?

Wilt u écht opvallen met uw stand tijdens Drupa 2024? Neem dan vrijblijvend contact op met Cialona Expo om al uw wensen en ideeën te bespreken.

Bent u geïnteresseerd in wat wij al voor onze klanten gemaakt hebben? Bekijk hier al onze projecten.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn