Empack 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact op met ons:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Empack 2024

Empack 2024 vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Empack is dé beurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines, label en print oplossingen. Met in het bijzonder aandacht voor zaken als digitalisering, procesoptimalisatie, robotica en voedselveiligheid in combinatie met verpakken.

Daarmee is deze beurs de ideale gelegenheid om te netwerken en innovaties te tonen in de verpakkingsbranche. Empack 2024 is groter dan ooit, er zijn zoveel meer exposanten en bezoekers dat er extra ruimte bij is gekomen voor deze editie. Des te meer reden voor een opvallende beursstand! Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken heeft u een perfecte beursstand nodig waarmee u zich kunt onderscheiden van de rest. Bij Cialona Expo standbouw denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste neergezet kan worden.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor Empack 2024

Al met al gaan wij voor uiterste creativiteit en service. Alle disciplines hebben we in huis, dus vanaf het eerste contact tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u enkel met Cialona Expo te maken. Zo nemen wij u alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de dag wordt. Uw visitekaartje tijdens Empack 2024, is namelijk ook het onze.

Een van de projectmanagers zal uw vaste contact worden voor uw project. Hij of zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Om deze onderlinge communicatie over het project zo transparant mogelijk te houden, maken wij gebruik van ons eigen Cialona Client Portal. In het portal kunnen stappen worden geaccordeerd en documenten geüpload of gedownload worden. Bovenal is het een tool om de voortgang van het project 24/7 te monitoren en zo zijn deadlines inzichtelijk voor het aanleveren van specificaties bijvoorbeeld.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Je stand opslaan in Cialona’s Warehouse

Wij bieden de mogelijkheid om je stand na afloop van de beurs op te slaan in ons inhouse warehouse. Beursstand opslag is bij Cialona Expo bijna vanzelfsprekend, omdat het vaak om grote afmetingen gaat. Maar ook omdat de stand, of delen ervan, vaak meerdere malen per jaar gebruikt kunnen worden.

Eventuele aanpassingen voor een volgende beursdeelname, denk aan een andere oppervlakte of een meubel meer of minder, zijn op deze manier ook sneller verwerkt. Informeer tijdens het project vrijblijvend voor de mogelijkheden en tarieven van ons warehouse.

Duurzaam bouwen van een Beursstand

Duurzaam bouwen van een unieke beursstand voor Empack 2024 kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar de wereld en de toekomst, om onze omgeving duurzamer te maken. Overal groeit draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken en gerecyclede materialen.

Wij doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Het is voor Cialona Expo belangrijk om materialen te hergebruiken en om zo min mogelijk materiaal te verspillen tijdens het maakproces. Ons machinepark is hier ook volledig op ingesteld, zo weinig mogelijk verspilling en van overblijfselen nog iets proberen te maken.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Empack.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen