Interclean

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Interclean

De Interclean is de vakbeurs waar professionals op het gebied van schoonmaak en hygiëne van over de hele wereld samenkomen in de Rai in Amsterdam. Op deze beurs zijn de meest toonaangevende fabrikanten en aanbieders aanwezig. Om die reden biedt het organisaties in die branche veel mogelijkheden om hun internationale connecties en aanwezigheid uit te breiden. Maar ook om relaties te versterken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de markt. 

Jaarlijks groeit de beurs enorm en zo waren er tijdens de laatste editie bijna zevenhonderd exposanten aanwezig en ruim 25 duizend professionals. 

Full Service Standbouw Interclean

Cialona Expo biedt klanten een full service aan. Wat dat inhoud? Wij hebben als organisatie alles in eigen beheer, wij ontwerpen, managen het project, produceren, realiseren op locatie en slaan uw stand achteraf op in ons warehouse. Van a tot z nemen wij uw project op ons. Zo heeft u enkel met ons te maken en nemen wij u alles, voor zover gewenst, graag uit handen. Op deze manier kunnen we snel schakelen tussen de verschillende disciplines die nodig zijn om tot een unieke beursstand te komen en uw wensen tot in de puntjes uit te werken. 

Een van onze projectmanagers gaat zich ontfermen over uw project en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dit is uw vaste contactpersoon voor alle projecten. En om de communicatie met elkaar nog transparanter te maken en de lijntjes nog korter, hebben wij een eigen client portal waar u toegang tot krijgt. Hierin heeft u een eigen dashboard waar uw projecten in staan en waar u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien. 

cleanfix_fieldbots_interclean2022

3D ontwerp van uw unieke beursstand

Om uw unieke beursstand goed in beeld te brengen, werken wij het ontwerp in stappen uit en ontvangt u uiteindelijk een volledig 3D model van de beursstand. Op deze manier is het vanuit alle hoeken duidelijk hoe de stand eruit zal komen te zien voor de aankomende Interclean beurs. 

Uw organisatie heeft een bepaald doel voor ogen met de beursdeelname en daar moet de stand optimaal aan bijdragen. De uitstraling en functionaliteiten van de stand zijn hierbij belangrijk. 

Cialona’s team van ontwerpers weet precies hoe de juiste snaar kan worden geraakt voor uw doelgroep en beursdoelen. We gaan graag aan de slag met uw standdesign, zodat uw doelgroep de stand niet voorbij loopt! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Beursstand na de Interclean opslaan

Na de Interpack beursdeelname slaan wij de stand op in ons inhouse warehouse.

Beursstand opslag is bij ons vanzelfsprekend, omdat het over grote volumes gaat en omdat de stand, of delen ervan, meerdere malen gebruikt worden. Op deze manier houden wij de stand in beheer en kunnen we gemakkelijk aanpassingen maken per beursdeelname. 

Meer weten over onze werkwijze? Contact ons vandaag nog! 

 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn