Provada 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Provada 2024

In 2024 is het weer zo ver, en vindt de Provada plaats in de Rai in Amsterdam. De Provada is een zeer bekende beurs onder een breed publiek. Het is dan ook de grootste vastgoedbeurs van Nederland en trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers en standhouders. Tijdens Provada 2024 Rai Amsterdam worden diverse virtuele en fysieke events georganiseerd met als doel kennisdeling, inspiratie en met elkaar netwerken.

Kennis delen met elkaar is belangrijk en een van de voornaamste redenen om deel te nemen of een bezoek te brengen aan de Provada 2024. Overal is informatie en inspiratie te vinden omtrent de verschillende ontwikkelingen binnen de vastgoedbranche.

Beursstand nodig voor uw deelname aan Provada 2024?

Is uw organisatie van plan om deel te nemen aan Provada 2024 en heeft u hiervoor nog een unieke beursstand nodig? Dan bent u bij Cialona Expo aan het goede adres. Wij helpen u graag met het realiseren van een beursstand op maat die op meerdere events inzetbaar is. Wij zijn een full service organisatie, wat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren en achteraf opslaan.

Een eerste indruk is snel gemaakt, dus wij zorgen ervoor dat uw stand opvalt tussen de rest! We beginnen met een kennismaking en stellen een briefing samen met alle wensen en ideeën voor uw volgende stand.

Van_Schuppen_makelaars_stand_provada

Full Service Standbouw Provada 2024

Creativiteit en full service zijn de grootste pijlers in onze organisatie. Wij willen onze klanten ontzien en doen waar we goed in zijn. Alle nodige disciplines om tot een perfecte stand te komen voor uw organisatie, hebben wij in-house. Hierdoor is het voor ons gemakkelijk om onderling snel te schakelen en de zaken allemaal goed te regelen voor een soepel proces.

Vanaf het eerste contact met ons tot aan de afbouw en eventuele opslag van uw stand, heeft u dan ook enkel met ons te maken. Tenzij anders gewenst uiteraard. Wij nemen u graag alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. Voor ons is het belangrijk om een uniek visitekaartje voor u te creëren, zodat uw organisatie tijdens Provada 2024 het gesprek van de dag wordt!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een Duurzame Beursstand

Een duurzame stand is voor steeds meer organisaties een streven. De organisatie wordt duurzamer, en daarmee ook alle marketinguitingen, waarvan een beursstand niet online is en er dus materiaal in zal gaan. 

Het duurzaam bouwen van uw unieke beursstand voor Provada 2024, kan dan ook het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze leefomgeving duurzamer te maken op veel verschillende manieren.

Wij doen ons best om steeds meer duurzame toepassingen toe te voegen in ons standbouw productieproces. Zo hebben we geïnvesteerd in een modern machinepark, verspillen we zo min mogelijk materiaal en gebruiken we gerecyclede materialen. 

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan Provada 2024.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn