Standbouw Berlijn

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Berlijn door Cialona Expo

Standbouw Berlijn door Cialona Expo. Op zoek naar professionele standbouw voor een beursdeelname in Berlijn? Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van standbouw en opvallen tijdens beursdeelnames en evenementen in de Duitse hoofdstad. Met ruime ervaring in het realiseren van hoogwaardige standconcepten in Duitsland, streven wij ernaar om uw merk te laten opvallen te midden van alles op de beursvloer.  

Full Service Standbouw Berlijn

Cialona Expo is een fullservice standbouw organisatie, werkzaam over de hele wereld, waaronder ook veel beurzen in Duitsland. Wij nemen u alles uit handen rondom de beursdeelname. Ons vakkundig team heeft alle expertise in huis om voor u een unieke, opvallende beursstand te realiseren waar dan ook. U heeft in het proces enkel met ons te maken. Ons team bestaat uit ervaren standontwerpers, projectmanagers, werkvoorbereiders en standbouwers. 

Wij zijn een zogenaamde de one-stop-shop, die u door het beursdeelname proces heen helpt. Na de briefing starten we met het maken van moodboards en enkele schetsen. Uiteindelijk krijgt u van ons een 3D ontwerp, zodat u alvast digitaal door uw stand kunt lopen. Na akkoord, wordt het project opgepakt door een van onze projectmanagers. Hij of zij is dan ook uw vaste contactpersoon voor het project en zorgt ervoor dat alles wat is besproken en ontworpen, ook zo wordt uitgevoerd. 

De beursstand wordt uiteindelijk door ons standbouw team gebouwd op locatie, bijvoorbeeld Messe Berlin. Na de beurs gaat ons team de stand ook weer demonteren en vervolgens opslaan in ons warehouse hier in Helmond. Bent u op zoek naar een standbouwer die ervaren is in de Berlijn of een andere stad in Duitsland? Neem eens contact met ons op, wij komen graag kennismaken. Uiteraard bent u bij ons op locatie ook altijd welkom.  

 

actemium-stand-wots2022

24/7 inzicht in uw standbouw project

Vanuit Cialona is er voor u een vast contactpersoon. Hij of zij ontfermt zich over uw beursdeelname Standbouw Berlijn in Messe Berlin en zorgt ervoor dat het project soepel verloopt. Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. Top Toch?

Om dit proces te versterken, hebben wij een eigen Cialona Client Portal ontwikkeld. Hierin krijgt u een eigen dashboard, waarop u 24/7 inzicht heeft in de voortgang van uw project. 

Buiten dat, is er de mogelijkheid om documenten te up-en downloaden, acties te accorderen en deadlines te checken. 

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie met onze klanten effectief en helder is, en daar draagt ons Client Portal aan bij. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Opvallen op de beursvloer in Berlijn

Cialona’s team van standdesigners gaat er voor zorgen dat uw stand opvalt tijdens de beurs. Als geen ander kunnen wij ons inleven in uw visie, missie en doelen om de beursdeelname tot een succes te maken.

Buiten dat een beursdeelname een kostbaar en tijdrovend marketinginstrument is, is het een zeer waardevolle! Dit is namelijk hét moment waarop u ook echt in contact bent met uw doelgroep, face to face. 

Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw stand niet voorbij zal lopen. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standontwerp en realisatie, zo ook in Berlijn. Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en contact ons vandaag nog! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn