Standbouw Brussels Expo

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Brussels Expo: Expertise in standbouw

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat standbouw voor u verzorgt in de Brussels Expo? Cialona Expo neemt u van begin tot eind alle zorgen uit handen: Van de aanvraag en het transport tot vakkundige montage en demontage op locatie: alles wordt volledig verzorgd door onze eigen mensen. Wij houden alles onder controle, zodat u straks zorgeloos de beurs op kunt. Wel zo makkelijk. Op die manier waarborgen wij al jaren de hoogste kwaliteit in modulaire standbouw in de Brussels Expo of binnen een andere beurslocatie in België. Uw stand is onze stand.

Waarom Standbouw in Brussels Expo?

Cialona Expo bestaat al ruim 50 jaar en heeft experts in dienst. Wij vinden het belangrijk dat uw bedrijf zo professioneel mogelijk voor de dag komt. Meedenken in standbouw van concept tot uiteindelijke realisatie zit in ons DNA, want uw succes is ons succes. Brussels Expo is een prachtlocatie met historie. Wij zetten hier al jaren met plezier onze expertise in om bedrijven een goede eerste indruk te laten maken: Zo’n kans krijgt u ten slotte maar één keer!

Gamma-beursstand-vtwonendesign-beurs-cialonaexpo

Modulair en maatwerk standbouw

Wij kennen de Brussels Expo op ons duimpje; de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar u wilt natuurlijk wel opvallen! Daarom raden wij u aan gebruik te maken van ons modulaire systeem. 

Hiermee zijn vrijwel al uw wensen rondom het uiterlijk van de stand makkelijk te realiseren. Door middel van full colour panelen en/of doeken kunnen we in een handomdraai het doel, de afmeting, indeling en uitstraling van uw stand geheel naar eigen inzicht aanpassen. 

Tevens is een modulaire stand makkelijk op te slaan en dus herbruikbaar. Zo werken wij doeltreffend en transparant naar een onderscheidend eindresultaat toe.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

De werkwijze van Cialona Expo

De weg die we afleggen van eerste contact tot de daadwerkelijke beursdeelname is maatwerk per klant. Echter zijn er altijd vaste momenten die altijd terugkomen. 

• Wij ontwerpen uw stand in 3D visualisaties, waar je virtueel doorheen kunt lopen;
• Projectmanagement wordt door ons van begin tot eind vakkundig uitgevoerd;
• Productie, transport en op-/afbouw gebeurt door onze eigen vakmensen;
• Opslag in ons warehouse is mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.

Onze volledige werkwijze kun je hier lezen. 

Royal-van-der-leun-eurport-beurs-stand-cialona-expo

Samenwerkingen om trots op te zijn