Standbouw Maintenance NEXT Ahoy Rotterdam

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Standbouw Maintenance NEXT Ahoy Rotterdam

In april 2023 vindt deze vakbeurs plaats. De belangrijkste ontmoetingsplaats voor alle betrokkenen op het gebied van industrieel onderhoud. Onderhoud is essentieel voor de industrie en er zijn grote ontwikkelingen op dit gebied. De industrie wordt steeds meer hightech en het onderhoud kan daarop niet achterblijven.

Maintenance NEXT is de plek voor de laatste innovaties op dit gebied. Om op te vallen tussen de meer dan 300 exposanten heeft u natuurlijk een goed doordachte en opvallende stand nodig. Daarvoor bent u bij Cialona Expo standbouw aan het juist adres.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij maken uw stand het middelpunt

Maintenance NEXT Ahoy Rotterdam is een uitstekend netwerkplatform. Met een stand waar mensen niet voorbij lopen maar juist even blijven, legt u makkelijk contacten met nieuwe en reeds bestaande klanten. Naast informatie verschaffen wilt u natuurlijk het liefst nieuwe contracten kunnen sluiten.

Met de expertise en jarenlange ervaring van team Cialona Expo standbouw helpen wij u graag om uw stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bezoekers. Waar uw stand ook staat, met een stand van Cialona Expo standbouw bent u altijd het middelpunt.

Fullservice standbouw voor Maintenance Next

Al met al gaan wij voor uiterste creativiteit en service. Alle disciplines hebben we in huis, dus vanaf het eerste contact tot aan de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u enkel met Cialona Expo te maken. 

Zo nemen wij u alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. De uitstraling van uw stand is van groot belang. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de dag wordt. Uw visitekaartje, is immers ook het onze.

Om zoveel mogelijk bezoekers te bereiken heeft u een perfecte beursstand nodig waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Kortom, bij Cialona Expo standbouw denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste neergezet kan worden.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Uw stand opslaan in ons Warehouse

Uw standbouw voor de Maintenance NEXT in Ahoy Rotterdam verzorgt door Cialona Expo standbouw is een totaaloplossing. Wij nemen u alles uit handen, vanaf het allereerste ontwerp tot en met de afbouw van uw stand. 

Wilt u uw stand hergebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar de volgende beurs ook is, wij verzorgen de logistiek inclusief de opslag van uw stand. 

Vragen? Chat gerust met een van onze medewerkers via de chatbutton rechtsonder in de hoek. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”