Standbouw NürnburgMesse

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw NürnburgMesse

De NürnburgMesse is een bijzondere beurs locatie, omdat deze bestaat uit verschillende kleinere hallen. Door gebruik te maken van modulaire standbouw van Cialona Expo haakt u hier handig op in, want u valt net iets meer op. Alles is aanpasbaar én herbruikbaar dankzij de full colour panelen en/of doeken. Van de indeling tot de afmetingen, en van het verkoopdoel tot de uitstraling; wij denken met u mee. Daarom standbouw NürnburgMesse.

scholt_stand_beurs_Cialona_expo

Maatwerk standbouw op locatie

Cialona Expo zorgt er al ruim 50 jaar voor dat bedrijven professioneel voor de dag komen, en neemt alle zorgen uit handen. Omdat Cialona Expo alles in eigen beheer doet, heeft u geen omkijken naar het projectmanagement.

Bovendien krijgt u toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van uw project kunt volgen en documenten kunt up- en downloaden. 

Nadat we uw aanvraag en ontwerp hebben gerealiseerd zorgen we met onze eigen mensen voor transport en opslag, en voor vakkundige montage en demontage op locatie. Wij zijn een one-stop-shop en doen graag zo veel mogelijk in eigen beheer en met vaste partners. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D ontwerp

Voor al onze klanten gaat ons ervaren designteam aan de slag om een mooi stand ontwerp te maken. Zij beginnen met het samenstellen van een moodboard die past bij de uitstraling van de organisatie, het product of dienst en de beurs zelf. Afhankelijk van de technische haalbaarheid, afmetingen en budget, wordt de stand door hen ontworpen. 

Uiteindelijk rolt hier een compleet 3D visualisatie uit, waar we samen virtueel doorheen kunnen lopen. Hier kunnen nog kleine aanpassingen gemaakt worden, omdat nu alles goed zichtbaar is. 

Na akkoord gaan we de stand tot leven brengen in ons productie atelier, en wordt het door onze vakmensen geproduceerd en gemonteerd op locatie. 

Mitsubishi_interpack_standbouw_cialona_expo

Samenwerkingen om trots op te zijn