Standbouwer Helmond

De Standbouwer uit Helmond

De standbouwer uit Helmond, dat is Cialona Expo. Al tientallen jaren bouwen wij de meest opvallende en kwalitatief hoge beursstands voor onze klanten. Dit doen wij in binnen- en buitenland. Wij gaan onze klanten achterna, of zij nu deelnemen aan een beurs in Helmond, Keulen of Las Vegas. 

Cialona Expo is een full service organisatie. Van begin tot eind nemen wij het project op ons. Wij blinken uit in zowel ontwerp, als productie, montage en demontage van uw beursstand en doen alles met onze eigen mensen. Wij hebben letterlijk alle expertise in huis om u volledig te ontzorgen. 

Hoe gaan wij te werk?

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer uit Helmond. Na het briefinggesprek waarin we bespreken wat de wensen, doelen en budgetten zijn, gaat ons team van standontwerpers met uw project aan de slag. Zij maken een concept en 3D stand design, waarin u virtueel alvast een rondje door de stand kunt lopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, what you see is what you get. 

Als het ontwerp akkoord is, wordt het project overgedragen naar een van onze projectmanagers. Hij of zij zorgt ervoor dat alles wat is besproken en ontworpen, ook op die manier wordt uitgevoerd. Wij streven naar een soepele samenwerking en daarom krijgt u ook toegang tot het project dashboard. Hierin kunt u 24/7 de voortgang van uw project inzien. 

Uiteindelijk bouwen ons team van ervaren standbouwers uw stand op locatie. En na afloop van de beurs, wordt deze door hetzelfde team ook weer gedemonteerd en opgeslagen in ons warehouse in Helmond. Wij verzorgen de standbouw voor klanten wereldwijd, dus hebt u een beurs in Amsterdam en daarna in Barcelona? Dat is voor ons geen enkel probleem. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Voortgang Dashboard

 

Bij Cialona Expo Standbouwer Helmond krijgt u een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Hier kunt u met name de voortgang van het standbouw project ten alle tijden inzien. Maar ook kunt u hierin documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u nodig hebben. 

 

Standbouwer Helmond

Als standbouwer focussen wij ons op de uitstraling van de stand. Maar dat niet alleen! We denken ook graag mee met hoe een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. We hebben het over uw doelen en doelgroep, u staan tenslotte niet voor niks op de beurs. U heeft een doel wat u wilt bereiken. 

Wij begrijpen als geen ander wat een investering een beursdeelname is. Echter is het de beste manier om live in contact te zijn met een groot gedeelte van uw doelgroep. Deze kans moet u optimaal benutten, door ervoor te zorgen dat zij uw stand niet voorbij lopen! Wij zijn bekend met heel veel beurslocaties zijn thuis in de wereld van de standbouw, beleving en interactie. Contact u ons? Dan gaan we zorgen voor een perfecte beursdeelname. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

zwijsen_standbouw_NOT_onderwijsbeurs_beursstand_stand