Standbouwer Rotterdam

Standbouwer Rotterdam Cialona Expo

Standbouwer Rotterdam. Cialona Expo is een full service standbouwer. Al jaren bouwen wij de meest unieke beursstands voor onze klanten in binnen- en buitenland. Onze specialiteit ligt in het creëren van unieke standbouw en beursbelevingen, ingespeeld op doelen en wensen van onze klanten. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een beursdeelname en het ontwikkelen van zo’n beursbeleving. 

Om dit te doen hebben wij alle expertise in eigen huis. Met een ervaren team van vakmensen, weten wij hoe beursbezoekers zich bewegen en wat hen doet besluiten om een stand te bezoeken. Samen gaan we ervoor zorgen dat we het beste uit uw beursdeelname halen! 

Full Service Standbouwer Rotterdam

 

Zoals gezegd zijn wij een full service standbouw organisatie. Dit houdt in dat wij het project van begin tot eind op ons nemen. Ons team blinkt daarom uit in ontwerp, productie, projectmanagement, montage en demontage van uw beursstand. Dit alles doen we in eigen beheer met onze eigen mensen. Wij doen er alles aan om u zo veel mogelijk te ontzorgen. 

Als geen ander weten wij ook wat een investering het kan zijn om deel te nemen aan een beurs. Dit geldt zowel voor beurzen in Nederland, als beurzen in Europa of zelfs daarbuiten. Ondanks de grote investering, is dit wel het moment waarop u live in contact kunt zijn met uw doelgroep, een erg belangrijk moment dus. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij zal lopen en u het gesprek van de beurs zal zijn. Een passende, maar opvallende beursstand, die aansluit bij uw doelen, doelgroep en organisatie.  

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Dashboard Cialona Client Portal

 

U krijgt een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Hier kunt u met name de voortgang van het standbouw project ten alle tijden inzien. Maar ook kunt u hierin documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u nodig hebben. 

 

Standbouwer Rotterdam en ver daarbuiten

Standbouwer Rotterdam. Onze samenwerking begint misschien in Rotterdam, bijvoorbeeld in Ahoy Rotterdam, maar rijkt uiteraard verder dan dat. Wij zijn een internationaal actieve standbouw organisatie, en realiseren beursstands wereldwijd. De ene maand een beursdeelname in Rotterdam, daarna in Dusseldorf of Parijs? Wij gaan u achterna en zorgen ervoor dat de kwaliteit, uitstraling en service op alle vlakken gelijk blijft. 

Team Cialona Expo staat achter elke stand die wij ontwerpen en realiseren. Uw stand is immers ook een klein beetje ons visitekaartje op de beurs. Heeft u de beursplanning al rond voor aankomende periode? Wij komen graag kennismaken om met u te sparren over de invulling van deze beursdeelnames. Contact u ons?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Royal-van-der-leun-eurport-beurs-stand-cialona-expo