Standbouwer Cialona Expo

Professionele standbouwer in binnen- en buitenland

Standbouwer Cialona Expo heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van standbouw. Wij zijn bekend met alle beurslocaties en weten precies wat er nodig is voor uw organisatie om op te vallen tijdens een bepaalde beurs. Wij blinken uit in zowel ontwerp, als montage en demontage van uw beursstand en doen alles met eigen mensen. 

Wij zijn een full service organisatie die u van begin tot eind begeleid in de weg naar de beursdeelname. Zo hebben wij een eigen designafdeling met gedreven designers die niet vies zijn van een uitdaging. Als hun werk erop zit, en u hiermee akkoord bent, wordt het project overgedragen naar projectmanagement. De projectmanager zorgt dat alles wat is getekend, ook op die manier wordt uitgevoerd. 

Uiteindelijk bouwt ons team van ervaren standbouwers uw stand op locatie op de afgesproken tijd en plek. Na afloop van de beurs komt ditzelfde team de stand weer demonteren en slaan wij alle onderdelen vervolgens op in ons aangrenzend warehouse hier in Helmond. Wij verzorgen de standbouw voor onze klanten in binnen- en buitenland. Dus hebt u een beurs in Amsterdam en een maand later in Barcelona? Dat is voor ons geen enkel probleem. 

Via de knop hieronder kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. 

Full service standbouwer

Zoals gezegd bieden wij full service, van ontwerp, montage, realisatie en zelfs de opslag van de stand. En omdat wij als standbouwer de standbouw van uw beursdeelname verzorgen, kunt u bezig zijn met de invulling van de marketinguitingen en live communicatie met uw potentiele klanten die de beurs bezoeken. 

Door een duidelijke briefing en 3D Design van uw stand, zorgen wij ervoor dat de stand aan alle wensen en eisen voldoet. Die unieke stand die zal opvallen tijdens de beurs, die komt er! Maar na de oplevering, is het aan u om uw klanten te overtuigen. Maar uiteraard denken wij graag mee aan ludieke acties om klanten naar uw stand te trekken, welke volledig in lijn zijn met uw huisstijl en bedrijfscultuur. Het is namelijk belangrijk dat u een blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een eigen standbouw dashboard

Cialona Expo denkt mee met alles rondom uw beursstand en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En bij ons zijn de communicatielijntjes kort, waardoor dat ook goed mogelijk is. Alle nodige disciplines hebben wij letterlijk in huis, wat overleg en communicatie kort en snel maakt. 

Deze lijnen zetten wij graag door met onze klanten. Een transparante en soepele samenwerking, is waar wij voor gaan. Daarom krijgt u na akkoord van de offerte, een inlogcode voor een gepersonaliseerd dashboard in ons Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw beursstand inzien. Maar ook kunt hierin documenten accorderen en bestanden up- en downloaden. 

 

Standbouw als toegevoegde waarde voor uw organisatie

Als standbouwer focussen wij ons op de uitstraling van de stand. Maar dat niet alleen! We denken ook graag mee met hoe een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. We hebben het over uw doelen en doelgroep, u staan tenslotte niet voor niks op de beurs. U heeft een doel wat u wilt bereiken. Samen gaan we zitten om hiervoor een concept te bedenken, wat past bij de organisatie en uitgangspunten. Zo halen we samen het beste uit uw bedrijf en het beste uit de beurs. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

kingspan_beursstand_standbouwer