The Smarter E

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact op met ons:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over The Smarter E Europe

The Smarter E Europe is een beurs in Messe Munchen. De beurs heeft als uitgangspunt om geïntegreerde energieoplossingen te versnellen. Het is Europa’s grootste alliantie van beurzen voor de energie-industrie. The Smarter E Europe brengt een viertal beurzen bij elkaar, het gaat hierbij om de Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe en EM-Power Europe. 

Voor spelers in de energiebranche is het een erg belangrijk event om bij aanwezig te zijn, zowel als exposant als beursbezoeker. Als toonaangevende beurs richt The Smarter E zich op duurzame energie en innovatieve technologieën binnen de energiebranche. Het brengt professionals, experts en andere stakeholders samen om de nieuwste ontwikkelingen en trends te presenteren op het gebied van hernieuwbare energie. 

Omdat er vier beurzen zijn samengebracht, biedt het de ideale gelegenheid om hier te netwerken en innovaties te tonen en te aanschouwen. Het event is groter dan ooit en het aantal exposanten en bezoekers blijft groeien. Des te meer reden voor een unieke, opvallende beursstand! Om zoveel mogelijk mensen binnen uw doelgroep te bereiken, heeft u een perfecte beursstand nodig om u te kunnen onderscheiden van de rest. Ons team denkt graag met u mee. 

 

Eworld_eneco_cialonaexpo_standbouw

Een duurzame beursstand

Een duurzame beursstand laten realiseren, kunt het het best bij Cialona Expo. Wij zijn dagelijks bezig met het verduurzamen van de organisatie en daarmee ook onze klanten. 

Overal groeit draagvlak voor het toepassen van milieuvriendelijkere technieken en gerecyclede materialen. Ons team van designers is dan ook up to date als het gaat om het toepassen van duurzame materialen, manieren van standbouwen, duurzamer transport en het hergebruiken van bestaande objecten. 

Wij doen ons best om voorop te lopen op het gebied van duurzame toepassingen in de standbouw. Naast het kiezen van duurzame materialen, hebben wij een modern machinepark wat zorgt voor zo min mogelijk materiaal- en energieverspilling tijdens het maakproces. 

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van uw duurzame voornemens en doelen betreft de beursdeelname aan The Smarter E Europe.

Full Service Standbouw voor The Smarter E Europe Munchen

Wij streven naar uiterste creativiteit en service voor elke beursdeelname. Alle expertise om dit te doen hebben we in huis. Vanaf het eerste contact tot aan de afbouw en opslag van de beursstand, heeft u met iemand van Cialona te maken. Wij nemen u graag alles rondom de beursdeelname uit handen en zorgen voor een soepel verloop. We vinden het belangrijk om voor u dat perfecte visitekaartje te creëren op de beurs, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. 

Een van onze projectmanagers zal uw vaste contact worden voor uw project(en). Hij of zij zorgt ervoor dat het project op rolletjes loopt, zowel voor als na de beursdeelname zelf. En om deze onderlinge communicatie zo transparant mogelijk te houden, maken wij gebruik van ons eigen Client Portal. Hierbinnen krijgt u een eigen dashboard waarin u onder andere 24/7 de voortgang van uw project(en) kunt inzien. Full service standbouw voor The Smarter E Europe in Munchen. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

De stand na de beurs opslaan

Wij bieden de mogelijkheid om je stand na afloop van The Smarter E Europe op te slaan in ons inhouse warehouse. Beursstand opslag is bij Cialona Expo bijna vanzelfsprekend, omdat het vaak om grote afmetingen gaat. Maar ook omdat de stand, of delen ervan, vaak meerdere malen per jaar gebruikt kunnen worden.

Eventuele aanpassingen voor een volgende beursdeelname, denk aan een andere oppervlakte of een meubel meer of minder, zijn op deze manier ook sneller verwerkt. 

Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en tarieven van ons warehouse.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn