Intersolar

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Intersolar Europe

Intersolar Europe in Messe München. De vakbeurs Intersolar is nog altijd een van de grootste zonne-energiebeurzen ter wereld. Deze editie van de beurs vindt plaats in Messe München. Onder het motto ‘connecting solar business’ komen fabrikanten, leveranciers, distributeurs, dienstverleners en ontwikkelaars van over de hele wereld jaarlijks bij elkaar in München om de nieuwste ontwikkelingen en trends te verkennen uit eerste hand. De beurs is onderdeel van The smarter E Europe, wat betekend dat er meer gerelateerde beurzen op dat moment plaatsvinden in Messe München

Standbouw van a tot z voor Intersolar

Wij zijn een full-service organisatie met alle nodige disciplines inhouse. Dat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren en na afloop ook uw stand opslaan in ons inpandige warehouse. Wij nemen van A tot Z u alles uit handen, en zorgen er zo voor dat uw beursdeelname soepel verloopt aan de voorkant, zodat u alleen met uw bezoekers bezig hoeft te zijn. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren op de Intersolar 2024 Europe, waardoor uw stand het gesprek van de beurs wordt. 

Zoals eerder benoemd, zit bij ons alles letterlijk onder één dak. En na het eerste contact wordt het project overgedragen aan een van onze projectmanagers, hij of zij is uw vaste aanspreekpunt voor het project en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Om alle communicatie zo transparant mogelijk te houden voor alle partijen, maken wij gebruik van ons eigen client portal. In het portal kunnen stappen worden geaccordeerd, stappen ingepland en documenten worden geupload en gedownload.  Bovenal is het een tool om de voortgang van het project 24/7 te monitoren en zo zijn deadlines inzichtelijk voor het aanleveren van specificaties bijvoorbeeld. 

Benieuwd wat ons team voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, we staan voor u klaar.

Batenburg_stand_intersolar_beurs

3D visuals van uw beursstand

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van beursstands. Met een beursstand van Cialona Expo op de Intersolar vakbeurs maak je dan ook echt het verschil ten opzichte van je concurrenten. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de soepele en professionele samenwerking speelt hierbij een grote rol. 

Om u in het voortraject een goed beeld te kunnen geven dan hoe de stand eruit komt te zien, maken wij 3D visualisaties. 

Deze visualisaties geven tot in detail weer hoe de vormgeving van uw stand eruit ziet. De plaatsing van alle elementen en een sfeer is direct zichtbaar. We lopen er letterlijk, maar virtueel even doorheen. 

Daarna is er uiteraard ruimte voor feedback en aanpassingen of toevoegingen. Als het uiteindelijke design akkoord is, gaan we deze vervolgens maken. 

Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan, ‘what you see is what you get’! 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

De stand opslaan in het Cialona Expo warehouse

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om na afloop van de beurs de stand op te slaan in ons eigen warehouse. Beursstand opslag is bij Cialona Expo eigenlijk vanzelfsprekend, omdat het vaak gaat om flinke volumes. Maar ook omdat de stand, of delen ervan, vaak meerdere malen per jaar (her)gebruikt kunnen worden. 

Eventuele aanpassingen voor een volgende beursdeelname, denk aan een andere afmetingen of een meubel meer of minder, zijn op deze manier sneller verwerkt. Tijdens het project kunnen we samen de mogelijkheden voor een modulaire stand en opslag hiervoor bespreken. 

We horen graag over uw beursdeelname aan de Intersolar 2024 Europe in Messe München. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn